Analize și opinii

Dragomir Daniel Tiberivs: „S-a găsit un țap ispășitor și s-a rezolvat marea tragedie Colectiv”

Diferența dintre Piedone și restul de 3500 de edili din toată țara care au semnat “ca primarii” autorizații provizorii de funcționare ale unor cârciumi e că doar pe tura lui s-a întâmplat nenorocirea. Și restul primarilor care sunt vinovați de aceleași FAPTE au avut noroc să nu li se întâmple lor.
Asemănarea însă între situația Colectiv și orice concert în spațiu închis de azi 16 mai 2022 sau ieri 15.05.2022 sau de mâine sau orice altă zi e că avem și acum aceeași legislație. Nimic nu s-a schimbat sunt aceleași norme lipsă și aceleași proceduri lipsă. Nu primarii dau legi. Parlamentarii dau legi.
România e republică parlamentară.
Mâine poate fi un alt Colectiv. De ce?
Fiindcă legea e la fel.
S-a făcut o comisie s-a găsit un țap ispășitor și s-a rezolvat marea tragedie Colectiv. Mâine poate mai arde un spital poimâine o grădiniță răspoimâine o maternitate. Noi putem dormi liniștiți că Piedone e la pușcărie.
Incendii plăcute vă dorim în continuare.
Semnat: Parlamentul României.

Autor: Dragomir Daniel Tiberivs

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Nu are absolut nicio vina Piedone, (pe care nu-l agreez), justitia e varza , nu stie sa caute cauza.
    Sunt atatea Licee si scoli in tara care functioneaza cu cate una , doua intrari, in conditiile in care au sute si chiar peste mia de elevi. Doamne fereste de intamplari nefericite acolo, vor fi morti cu sutele.
    Pe directori nu-i doare ei inchid intrarile facute pe cele mai diverse motive, un chiosc, lipsa gardieni.
    Am sesizat la ISU acest lucru. Mi s-a spus sa fac o sesizare in scris, iar ei vor merge sa verifice pe teren. Asta le trebuia, desi stiau situatia.

  • Justitia din România este o mare mizerie!Am inteles ca, pina sa ajunga la primar la semnat, aceste autorizații trec mai întîi prin niște comisii de specialitate si cind au toate aceste avize, abia atunci ajung pe masa primarului la semnat!Deci, după părerea mea, Primarul Piedone este absolut nevinovat!Cînd justiția asculta ordinul politic ca si in cazul lui Dragnea si a atîtor altor cazuri, atunci justiția devine o mizerie!