Analize și opinii

Dragomir Daniel Tiberivs: „Crede şi nu cerceta. Boala secolului XXI.”

Cei mai cei dintre cei mai cei
1. Cei mai înfocaţi pro-europeni n-au citit niciodată rezoluţiile şi directivele UE care îndeamnă la distrugerea culturii şi valorilor europene.
2. Cei mai înfocaţi pro-americani n-au citit niciodată deciziile politicienilor americani, decizii care îndeamnă la înrobirea americanului de rând.
3. Cei mai înfocaţi pro-globalişti n-au citit niciodată Agenda 2030 şi paşii de înrobire a populaţiei civile de către elitele globaliste.
4. Cei mai înfocaţi pesedişti sau penelişti n-au citit niciodată doctrinele şi statutul celor două partide, PSD sau PNL.
5. Cei mai înfocaţi pro-vaccinişti n-au citit niciodată prospectele vaccinurilor şi posibilele reacţii adverse ale acestora.
6. Cei mai înfocaţi anti-putinişti n-au citit niciodată transcripturile declaraţiilor sau interviurilor acordate de Vladimir Putin.
7. Cei mai înfocaţi luptători împotriva “corupţiei şi dictaturii chinezeşti” n-au citit niciodată regulamentele şi procedurile de meritocraţie prin care se urcă în ierarhia Partidului Comunist Chinez.
8. Cei mai înfocati anti-capitalişti n-au avut în viaţa lor o iniţiativă economică sau antreprenorială.
9. Cei mai înfocaţi avocati ai războiului n-au tras vreodată cu arma şi nici nu şi-au satisfăcut corespunzător stagiul militar.
10. Cei mai înfocaţi creştini n-au citit Biblia şi cei mai înfocaţi jihadişti n-au citit Coranul.
Cei mai mari ideologi sunt cei care n-au nicio idee despre ideile sau ideologiile pe care le promovează.
Crede şi nu cerceta. Boala secolului XXI.

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • …”boala” asta are si un nume si se manifesta de mult timp, mai ales in spatiul ”carpato-danubiano-pontic”… se numeste URECHISM… ”am auzit eu la…de la…”, mi-a spus mie cineva”, ”iti spun eu sigur ca asa e” sint expresiile care arata ”simptomele” instalarii bolii… expresii rostite sententios, cu autoritate, conspirativ sau in soapta dar cu fermitate… sintem ”experti” in urechism si nu de ieri de azi…

  • Pe acesti ratati si expirati,de calitate zero, ii uneste o solidaritate unanima.Cand ai idei putine,le ai fixe.