Analize și opinii

Două lesbiene își transformă fiul adoptiv în fată

Un băiat de 11 ani va suferi o intervenție chirurgicală de îndepărtare a penisului, după ce i s-au administrat hormoni feminini de la vârsta de 8 ani. Băiatul, crescut de un cuplu de lesbiene, s-a simțit fetiță dintotdeauna, afirmă cele două „mame”, care îi fac „tratamente” spre binele lui… Asta se întâmplă când „progresul” societății își dă mâna cu consumerismul maladiv pentru a crea cea mai bună dintre lumi.În viitorul apropiat vom fi eliberați de presiunea homofobă a Mamei natură și vom putea să ne fabricăm copii care să semene cu ce vrem noi. În sfârșit, când știm cât costă un copil, nu e normal ca el să corespundă așteptărilor părinților/consumatorilor?

Din fericire statul California ne-a luat-o „înainte”; ei sunt mai „toleranți” și înțeleg că fiecare trebuie să-și poată trăi viața așa cum dorește. După ce au legalizat căsătoria între persoanele de același sex, acum statul le permite părinților să le facă operații de schimbare de sex copiilor.

Un cuplu de lesbiene îi „face tratament” copilului pentru boala gravă… de a fi băiat. De la vârsta de 8 ani, Thomas Lobel, un băiețel cumpărat/ adoptat de un cuplu de lesbiene și rebotezat Tammy face un tratament hormonal pentru a deveni, în sfârșit, fetiță. Pentru aniversarea de 11 ani cele două suprermame îi vor tăia penisul și îi vor fabrica un vagin. Happy Birthday! Dar să nu fim răi: ele fac asta pentru sănătatea copilului lor, care s-a simțit fetiță dintotdeauna și care riscă să se sinucidă în adolescență dacă nu are organe sexuale feminine.

Ne și imaginăm că un băiat de 8 ani, crescut de două mame lesbiene, are discernământ și suficiente cunoștințe pentru a se hotărî pentru tratamente hormonale și chirurgicale, de care nici un alt copil de vârsta lui nu a auzit.

Pentru a justifica legea nedreaptă a căsătoriei între persoanele de același sex, care au dreptul să adopte copii, progresiștii ne dau lecții și ne spun că mai multe țări au votat deja legea. Ei uită să vorbească de zeci de țări care au respins legea aberantă. Ei uită mai ales de exemplele tragice care arată că, odată depășită bariera societală, nu mai există limite (căsătoria la vârsta de trei ani în Brazilia, băiat de 8 ani îndopat cu hormoni pentru a semăna cu mama și mama…).

Dar dacă îndrăzniți să vorbiți de problemele pe care le ridică căsătoria între persoanele de același sex și adoptarea de copii de către cuplurile de homosexuali, ideile voastre vor fi considerate „subversive”, veți fi numiți homofobi și nimeni nu vă va mai lua în serios. […]

Monstruozitățile, situațiile cele mai sordide și sfârșitul civilizației noastre au loc acum.

Trăiască progresul societal, vaginoplastia pentru băieții de 11 ani adoptați de cupluri de lesbiene și partidul socialist pentru legile sale curajoase de abolire a civilizației!

Sursa: Cultura Vieții