Analize și opinii

Dosar Carmen Iohannis, preluat de Ion Șandru. SRS: Un cartof fierbinte. Din păcate…

Jurnalistul Sorin Roşca Stănescu consideră că dosarul lui Carmen Iohannis, preluat de procurorul Ion Șandru, “a încăput pe mâini bune”, întreaga situaţie fiind “un cartof fierbinte”, în aceste momente.Dosarul lui Carmen Iohannis a fost preluat de procurorul Ion Șandru, un apropiat al lui Augustin Lazăr, după cum anunță Antena 3. Acesta urmează să decidă dacă păstrează dosarul sau dacă îl va delega unui alt procuror.

“În acest moment, dosarul lui Carmen Iohannis a încăput pe mâini bune. Mă aştept ca preşedintele Iohannis, din proprie iniţiativă, să solicite să meargă la Parchet, să depună mărturie în acest caz şi să dea dovadă de bărbăţie. Să facă afirmaţia negru pe alb că doamna Carmen Iohannis nu ştie ce a semnat, că dânsul, în calitate de edil al oraşului Sibiu, i-a garantat că e totul în regulă şi că dânsa s-a luat după soţ şi a semnat”, a declarat Sorin Roşca Stănescu, pentru Antena 3.

Cât despre posibilitatea ca Ion Șandru să-i delege altui procuror dosarul, jurnalistul este de părere că “acesta este un cartof extrem de fierbinte şi mă aştept să fie pasat de la un procuror la altul. Cred că sunt puţini procurori cu suficienţi muşchi pentru a lua taurul de coarne şi a administra un asemenea dosar. Din păcate, asta este situaţia în România”.

Autor: Ema Apostu

Sursa: dcnews.ro

Abonează-te la newsletter