Analize și opinii

Dinu Popescu: “Trăiți, munciți și muriți!”

După ce economistul șef al BNR ne-a spus să nu mai sperăm ca fraierii să crească nivelul de trai, că deja o ducem mult mai bine decât ar trebui în opinia sa, din America vine una și mai tare:
Larry Fink, CEO-ul BlackRock, fondul de investiții care deține bucăți mari din toate corporațiile importante ale lumii (media, bănci, IT, producție de armament, hrană etc.) a declarat că trebuie să terminăm cu dorința asta tâmpită de a ieși la pensie. În sistemul sclavagist denumit pompos CAPITALISM, pensia încurcă, idealul fiind să munciți până crăpați, pentru a produce profituri grase plutocraților.
În scrisoarea sa anuală adresată directorilor executivi şi investitorilor, omul care dă ora exactă în business și politică s-a revoltat împotriva pensionării la 65 de ani, afirmând că “este un pic nebunesc faptul că ideea noastră pentru vârsta de pensionare de 65 de ani provine din vremea Imperiului Otoman”.
Trăiți, munciți și muriți!
Dar să nu cumva să comiteți impietatea de a muri înainte de a vă plăti creditele cu dobânzi uriașe și, neapărat, înainte de a muri nu uitați să vă asigurați că vă plătiți cu conștiinciozitate taxele și impozitele și că produceți suficient în timpul vieții ca ipochimeni alde Fink să-și permită barem un avion privat nou, câțiva bolizi pentru beizadele, multe genți scumpe pentru ibovnice și nări pline cu cocaină de cea mai bună calitate. #Capitalism, tati! Dacă nu faceți asta, ori sunteți d-ăia răi, comuniști, ori ați trăit degeaba!
Pentru aceia care se întrebau obsesiv “CINE ne va plăti nouă pensia?”, iată răspunsul: NIMENI, căci nu va mai exista pensie. Trăiți, munciți și muriți! Atât veți mai avea voie.
Autor: Dinu Popescu