Analize și opinii

Din 7.500 de intreprinderi privatizate, cu o valoare de piaţă de 350 de miliarde de dolari, statul Român a încasat 9 milioane de dolari!

Nicolae Văcăroiu: „Curtea de Conturi în 1997 a pierdut dreptul de a controla, de a verifica procedurile prin care Fondul Proprietăţii de Stat derulează procesul de privatizare, iar doi ani mai târziu, în 1999…Curtea de Conturi a primit interdicţie de a mai face control asupra privatizărilor. A fost o lovitură extrem de dură, ţinând seama de sursele financiare care erau în joc, ale statului”.
Din 7.500 de intreprinderi privatizate, cu o valoare de piaţă de 350 de miliarde de dolari, Statul Român a încasat 9 milioane de dolari!
Multe intreprinderi puteau fi retehnologizate și rentabilizate, pentru că România mai avea încă pieţe de desfacere internationale, în afara CAER-ului. Africa și China ar fi un exemplu.
Dar nu s-a dorit acest lucru, ba chiar a fost impus de către Occident ca o condiţie de aderare la UE și NATO.
Astăzi am devenit o colonie supraîndatorată, fără suveranitate, o piaţă de desfacere care cumpără masiv marfă din Occident pe împrumuturi primite tot din Occident.
Multinaţionalele care produc în România își exportă profitul, deci impozitele la stat sunt mici, forţa de muncă românească este prost plătită, 6 milioane de români au părăsit ţara și lucrează în străinătate, iar resursele ţării sunt concesionate la străini.
Pe bună dreptate spune dl. Johannis von Strudel că România este un stat eşuat.
S-a vândut tot la preţuri de batjocură cu procedură de para-îndărăt, și s-a născut o clasă de milionari infractori pe care Justiţia și Poliţia îi protejează.
Democraţia este manipulativă și coruptă devenind o butaforie, poporul este zilnic îndobitocit de mass-media aservită, iar sistemele de sănătate, educaţie, protecţie socială, etc., sunt un dezastru.
Rata natalităţii este negativă, ceea va duce în scurt timp la o populație de maxim 10 milioane.
Ne îndreptăm vertiginos către disoluţia naţiunii româneşti.
Cine sunt responsabilii…?
Îi ştim cine sunt, politicienii români în parteneriat cu escrocii internatioanali, dar mai sunt unii care se chemă poporul român pe care nu îl doare nici măcar prin dreptul curului…!
Astea fiind zise, rămâne cum am stabilit, că doar n-o să ieşim vreo 70.000 de români în stradă că doar nu suntem cehi sau nemţi.
La această postare lipseşte gluma de la sfârşit pentru că tot ceea ce am scris este de departe cea mai tare glumă care ni se putea întâmpla.