Analize și opinii

Diana Scarlat: „E indicat să cunoaștem bine definițiile, pentru a-nțelege discursurile momentului”

N-am mai scris, în ultimul timp, mai ales pt că am citit foarte mult și am analizat. Am extras ideile principale din narativele momentului, încercând să înțeleg cum devin unii acuzați că ar fi antieuropeni, putiniști și propagatori ai propagandei ruse.
Și am ajuns, din analiza făcută în spațiul virtual, la următoarele definiții:
Se consideră putinist oricine nu e de acord cu vaccinarea obligatorie, cu îngrădirea drepturilor și libertăților, cu renunțarea la suveranitate națională.
De asemenea, face propagandă rusă oricine e anti Soros, antiprogresist, anti LGBTQA+++++++++++
Este, de asemenea, antieuropean oricine e tradiționalist, oricine mai mănâncă produse de la animale domestice și carne naturală, oricine nu e de acord cu înființarea fermelor de lăcuste pentru hrana sustenabilă a viitorului. Înțeleg de aici că dezastrul ecologic planetar pe care l-ar provoca invaziile de lăcuste face parte din progres. De asemenea, e antieuropean și putinist oricine nu vrea să mănânce lăcuste, viermi și gândaci. Și oricine se opune introducerii cursurilor obligatorii de sexologie LGBTQA++++++ în școli și chiar în grădinițe. Tot putiniști și antieruopeni sunt și toți cei care cred în Dumnezeu. Mai sunt numiți, în bătaie de joc, pt demoralizare prin public shaming și național bulling, pupători de moaște/cadavre, feudali, medievali, necivilizati/barbari, psihopați, etc.
E indicat să cunoaștem bine definițiile, pentru a-nțelege discursurile momentului.

Autor: Diana Scarlat

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • In Marea Britanie s-a constatat ca marea majoritate a celor imbolnaviti cu boala maimutei sunt homosexuali. Inseamna ca sunt proputinisti?

  • Rastalmaciti. Dar va luati bani pentru asa ceva. Propun sa se picteze icoane cu Putin cel Sfant si sa se afere spre vanzare la iesirea din tara spre est pentru a se vedea clar cine este sustinator si cine nu. Asta doar pentru a nu ajunge in Siberia, din greseala.