Analize și opinii

David Angelo: „Când omenirea e mințită, mâine va veni rândul tău să devii victimă”

Deci, tot ceea ce citiți, auziți din presa occidentală oficială – prin urmare și cea română – despre războiul din Ucraina este o dezinformare grobiană. Nimic n-are de-a face cu realitatea. Se va dovedi în curând.
Bun, de unde știi tu, e logic să te întrebe difidenții? Tot din presa occidentală, dar cea nealiniată. Care nu răspunde la comenzi. Analiști reputați. Să vorbești de zeci de mii de morți militari ruși, când n-a existat o confruntare directă, doar atacuri aeriene și de artilerie…
Infrastructura militară a Ucrainei e praf. Aeroporturi militare, depozite de muniție și de combustibil distruse. Convoaie de arme care vin dinspre Occident… Nimeni nu spune nimic. Victimele civile? Minore. Doar acolo unde neonaziștii ucraineni le-au folosit ca scuturi umane.
Așa, și ce vrei să spui tu cu asta? Nimic. Era vorba doar despre adevăr. Fiindcă sunt unul care s-a opus acestui război dement declanșat de Occident.
Cum declanșat de Occident? Nu Rusia a atacat? Păi orice om rațional nu se oprește la efecte. Ci merge la cauzele care au declanșat efectele. Dacă vrea și are informațiile, și îl duce mintea.
Și? Ajută asta cu ceva România? Că noi suntem cu NATO. Da, ajută, și nu numai România, ci omenirea. Când omenirea e mințită, mâine va veni rândul tău să devii victimă. Nu crezi că adevărul ajută?
Dacă nu judeci, nu! O să devii victimă mâine și nu o să te mai creadă nimeni, fraiere! Poți să urli cât vrei. La lună. Ți-ai încălcat principiile.

Autor: David Angelo

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Sigur ca adevarul ajuta. Dar nu il gasim in analiza domnului Angelo. Dupa neuronii lui vinovati de toate atrocitatile si toti mortii din WW2 sunt cei care au impus Germaniei conditiile dupa WW1. Hitler a fost un inger.

  • Dupa aceasta logica, daca eu injur o persoana, aceasta are dreptul sa ma cotonogesca cum vrea si poate aceasta. Si tot pe mine sa ma acuze ca nu am facut corect acordurile gramaticale din injuratura.
    Putin si poporul rus, libertate ne-au adus!