Analize și opinii

Deputat USR despre nașterea lui Hristos: ”A apărut în lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. O familie foarte ciudată”

Un copil. Sărac și provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinerețe și o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinții să fi fost căsătoriți, doar logodiți. Nașterea lui arată extradordinarul dar și limitele societății în care a apărut, a scris pe facebook deputatul USR Iulian Bulai despre Hristos, a cărui naștere am sărbătorit-o de Crăciun.



Acum 2000 de ani s-au întâmplat cele scrise mai sus. Soarta lui este astăzi împărtășită de mulți copii din România, dar care nu au avut alături părinți atât de iubitori. Avem peste 50.000 de copii în grija statului. Peste 3000 de copii anual dați spre adopție. Mai mult de o treime din cei 3000 nu își găsesc o familie. Anual aprox. 2000 d e copii sunt declarați greu adoptabili-nimeni nu îi vrea în România. Peste 1000 de copii români au fost traficați doar în UK până în 2007. (…) Asta arată multe comunități eșuate sau cvasi eșuate în România. Comunități eșuate la fel de mult ca cea din Betleem de acum 2000 de ani. Eșuate din lipsă de implicare a celor din jur, a mai scris Bulai.

Sursa: Flux24.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Astfel de indivizi ca acest Bula al USR-ului nu sunt oameni, ci doar niste fiinte biologice cu aspect uman! Pt ca un om in adevaratul sens al al cuvantului nu il poate denigra pe insusi Dumnezeul, Creatorul si mantuitorul sau! Asa ca, indivizii de aceasta teapa, nu sunt altceva decat niste surogate de oameni!

  • asemenea indivizi , caci nu se pot numi oameni, traiesc in intuneric! ei sunt atat dedeparte de ceea ce ar trebui sa fie, caci nici nu se mai pot numi oameni…. oricum ei nu mai conteaza…ei sunt cei numiti antihristi, cei care actioneaza impotriva vointei lui Dumnezeu, cei care nu tin cont de nici o lege a creatiei lui Dumnezeu …oricum nici nu le cunosc…. si nici nu vor sa le cunoasca …. cati cunosc sau si=au dat osteneala sa cunoasca Legile creatiei lui Dumnezeu ,,, cati isi mai traiesc viata dupa aceste legi… cati dintre cititori si=au dat osteneala in aceatsa viata sa afle cine sunt ei? de ce s-au nascut? care este rostul vietii lor pe acest pamant?pentru ei este oricum prea tarziu ….

  • Mi-este pur si simplu mila de acest individ ! Dupa fatza, cred ca individul isi inchipuie ca a inventat roata !
    E trist in primul rand pentru el, apoi pentru noi toti ca societate !….. Nu ma mira insa dupa ce Biserica Ortodoxa este atacata cu asiduitate din secolul 19 ca sa nu zic, dupa invierea MANTUITORULUI acum 2000 si ceva de ani ; in zilele noastre sa ajuns unde sa ajuns, usor ne putem da seama de consecintele dezvoltarii unor astfel de exemplare care aproape de maturitate, clacheaza in halul asta! …acest “ävorton ” care mai este si platit de catre noi toti ar fi bine sa fie invitat sa traiasca in paradisul de unde provin stapanii lui ; sa faca afirmatii in calitate de persoana fizica oricand dar nu ca parlamentar !
    Se vede ca acest partid de spalati pe creier de catre stapani care stiu bine ce fac, are tot mai multi adepti limitati mental care cauta nirvanele si ayahuashtele prin cotloanele iadului despre care cu siguranta nu au auzit sau daca au auzit, au uitat in secunda doi !

  • DACA ISUS a fost un copil sarac ACEST BLASFEMIATROR NĂUC cum poate ocupa o functie publica.???
    PRIN CE DEBITEAZA DOVEDESTE CA EL NU A AVUT PARINTI CI A APARUT CA UN GUNOI UMAN DIN CEATA DIN RAHAT PREISTORIC.