Analize și opinii

Decodificarea Agendei ONU (2020-2030)

Este inutil sa vorbesc despre ceea ce institutiile guvernative si cele sanitare latra de doi ani pe toate posturile radio si canalele Tv despre urgenta sanitara internationala, si despre chinul lor de a ne proteja de inbolnaviri. Datorita acestei griji nemasurate, intregul tesut economic, social si sanitar este devastat pentru a putea pune bazele celui mai tiranic si nazist sistem pe care omenirea l-a putut avea vreodata de la inceputul acestei generatii si pana astazi. Absolut toaste fazele prin care trebuie sa se traca in acesti viitori 8 ani ramasi, au fost cu abnegatie si cinism scrise intr-un protocol de legi numit Agenda ONU 2030, publicata si tradusa in mai toate limbile globului, mai putin in romana. In randurile urmatoare imi asum din nou responsabilitatea de a fi prima care nu numai traduce aceste aberante decizii, ci vi le si explica rand pe rand cu minime detalii. Absolut toate cel 17 obiective pe care si le-au propus si care la vedere par un plan sublim de bunastare, sunt de fapt cuvinte codate cu care ne vor inrobi pe vecie, deoarece nimic din ceea ce au scris nu se regaseste in realitate.

Agenda 2030 a Natiunilor Unite este un plan inuman pentru sclavia globala a umanitatii sub cisma corporatiei Sovereigns. Cele 193 de state membre ale acestei organizatii criminale, au fost de acord sa plamadeasca o agenda care sa cuprinda mai multe etape care se intind pe parcursul a 15 ani, care par titluri capitale pentru binele omenirii, dar care nu au nimic de a face cu bunastarea.

Reprezentantii statelor membre au fost de accord ca pana la miezul noptii din ziua de duminica 3/08/2015 sa fixeze 17 trepte care cuprind un total de 169 de obiective sopecifice asupra temei legate de saracie si a protectiei ambientale. Dupa cum o sa vedeti, in spatele bunastarii promise, se ascunde cel mai atroce si dictatorial sistem cunoscut vreodata de omenire.

Dupa cum spune documentul ONU, „ne angajam sa lucrăm neobosit pentru a implementa pe deplin aceasta agendă pana in 2030”. Daca cititi textul integral – si îl puteti citi – dincolo de lingusiri și fraze publice, va dati seama rapid ca aceasta agenda a Natiunilor Unite va fi impusa tuturor natiunilor lumii, prin constrangerea guvernelor acestora. Nicaieri acest document nu spune ca drepturile individului ar trebui protejate, nici nu recunoaste existenta drepturilor omului acordate omenirii de natura insasi. Chiar si Declaratia Universala a Drepturilor Omului” neaga complet oamenilor dreptul la autoaparare, la alegere medicala si la controlul parental asupra copiilor lor. ONU planuieste o tiranie guvernamentala globala care inrobeste umanitatea, numind-o „dezvoltare durabilă”, „egalitate” si „progres”.

Traducerea si decodificarea celor 17 puncte ale Agendei 2030

Acest document descrie pasii instaurarii unui guvern mondial care va incorpora si achizitiona orice natiune si stat al planetei intr-un ciclu distructiv de saracie si foame, care va imbogati corporatiile globaliste ale planetei, ca Monsanto si DuPont si va crea controlul total asupra oamenilor. .

Obiectivul 1: Sfarsitul saraciei oriunde, in toate formele sale

Traducere: Pentru a ajunge acest paradis promis de acesti secelerati mintal, absolut toata populatia planetei va trebui sa treaca la retribuirea, cumpararea si vinderea oricaror produse materiale, bunuri mobile si imobile, cu moneda digitala. Incepand cu 2022 se va incepe disparitia totala a banilor lichizi. Bancile centrale mondiale ca FMI si Banca Modiala au putere de la FED de a controla absolut toata finanta mondiala si valuta lumii digitale.

Obiectivul 2: Eliminarea foametei, realizarea securitatii alimentare, îmbunatatirea nutritiei si promovarea agriculturii durabile

Traducere: Invazia globala a organismelor modificate genetic ale concernului Monsanto si a brevetelor pentru toate semintele. Se va pune accent pe cresterea utilizarii ierbicidelor mortale sub pretextul fals al „productiei sporite” ale culturilor alimentare. Plantele transformate genetec vor fi folosite pentru a obtine vitamine chimice specifice, fara ca cineva sa studieze consecintele pe termen lung ale acestor transformari artificiale.

Obiectivul 3:Garantarea unei vieti sanatoase si promovarea prosperitatii pentru toti, indiferent de varsta.

Traducere: Ordin obligatoriu pentru administrarea la intervale scurte de timp a sute de vaccinuri pentru imbolnavirea unui numar cat mai mare de popoare. Vaccinari obligatorii pentru copii, amendarea sau arestarea parintilor care refuza sa coopereze.

Obiectivul 4: Calitatea exclusiva si egala a educatiei si promovarea oportunitătilor de invatare pe tot parcursul vietii pentru toti.

Traducere: Promovarea in continuare a istoriei si povestilor false despre trecutul omenirii. Elaborarea unor programe de invatamant mai simplieste de catre lucratorii ascultatori, nicidecum elaborarea lor de ganditorii independenti, astfel incat oamenii să nu-si cunoască adevarata istorie niciodata.

Obiectivul 5: Obtinerea egalitatii de gen si abilitarea tuturor femeilor si fetelor.

Traducere: Aceasta lege interzice orice fel de discriminare, blasfemie, ironie, comentariu, opinii morale, religioase, filozofice sau chiar medicale împotriva stilului de viata homosexual. Nerecunoasterea lor se pedepseste cu închisoare, iar media si blogurile care combat aceste comportamente vor fi scoase în afara legii.

Obiectivul 6: Asigurarea disponibilitatii si gestionarii durabile a apei si canalizarii pentru toti.

Traducere: Permite companiilor si concernurilor puternice sa preia controlul asupra aprovizionării cu apa a lumii si sa impuna preturi de monopol la „construirea unei noi infrastructuri de alimentare cu apa” sub pretextul că „garanteaza disponibilitatea” Pentru ei apa nu este un bun public, ci un produs. de vânzare! Concernul Nestlé este deja cunoscut atat pentru afacerile mondiale pe care le face cu imbutelierea apei, cat si pentru produsele pentru copii, care sunt otrăvuri pure. Agenda 21 afirma ca „apa este un bun comun care trebuie impartit pe intregul stat globalist” dar acest lucru poate fi facut doar de ei sau de companiile private care lucreaza pentru ei. Toate resursele naturale planetare apartin doar acestora.

Obiectivul 7: Asigurarea acesului la energie accesibila, fiabila, durabila si moderna pentru toti

Traducere: Scoaterea din uz a lemnului, carbunelui, petrolului si a gazului. Totul se va baza pe curent electric si alte forme de energie.

Obiectivul 8: Promovarea creșterii economice sustinute, inclusive si durabile. Toti oamenii apti de munca vor putea munci in locuri decente.

Traducere: Fortarea disparitiei micilor intreprinderi prin impunerea unor salarii minine impuse de guvern, iar angajatorii acestor firmelor independente sa fie fortati sa isi plateasca salariatii cu sume sub nivelurile salariale ale economiei planificate de guvern. Distrugerea economiei de pe piata libera si refuzarea licentelor companiilor care nu respecta ceea ce dicteaza guvernul.

Obiectivul 9: Crearea unei infrastructuri durabile, promovarea industrializarii durabile, inclusive și promovarea inovatiilor

Traducere: Toate natiunile vor fi constranse sa fie indatorate Bancii Mondiale. Banii imprumutati pot sa fie cheltuiti pentru a angaja companii corupte pentru a construi proiecte de infrastructura. In acest fel, națiunile in curs de dezvoltare se vor zbate într-un cerc vicios fara a mai putea sa plati vreodata datoria.

Obiectivul 10: Reducerea inegalităților din interiorul statelor și între țări

Traducere: Birocratie guverantiva inutila pentru a nu reusi niciodata sa iti faci dreptate.

Obiectivul 11: Siguranta oraselor și asezărilor umane durabila, sigură si flexibila.

Traducere: Starea de supraveghere si Big Brother global. (drone, roboti, telecamere, sieteme de scanare si control care iti urmaresc fiecare miscare) Vei fi urmarit cu ajutorul ID digital.

Obiectivul 12: Garantarea modelelor de consum durabile și de producție.

Traducere: Taxarea dubla sau tripla pentru toti cei care mai folosesc combustibili fosili si energie electrica. Aceste masuri demente vor forta oamenii să traiasca în conditii de deteriorare a standardelor de viata care vor din ce in ce mai asemanatoare cu condițiile lumii a treia.

Obiectivul 13: Actiuni urgente pentru combaterea schimbarilor climatice si a efectelor acesteia.

Traducere: Pedepsirea sau criminalizarea celor care au un stil de viata care depseste limitele consumului de energie stabilite de guverne. Monitorizarea absoluta a persoanelor este necesara pentru a calcula consumul de energie. Posesia masinilor private nu va mai exista, iar masele vor fi supuse presiunilor pentru a accepta doar transportul public. Absolut toate agentii de transport public vor fi controlate de Ministerului Transporturilor cu ajutorul camerelor de recunoastere faciala.

Obiectivul 14) Pastrarea si utilizarea durabila a oceanelor, a marilor si a resurselor marine pentru dezvoltarea durabilă.

Traducere: Interzicerea pescuitului oceanic si a oricarui tip de pescuit in absolut toate apele pamantului. Aceasta va duce la inflatia preturilor si a carentelor de alimente. Vor incrimina functionarea navelor private si vor pune toate activitatile de pescuit oceanic sub controlul guvernului. Acesta vor permite numai companiilor preferate sa se dedice pescuitului oceanic.

Obiectivul 15 Protecția, restabilirea și promovarea utilizarii durabile a ecosistemelor terestre, gestionarea durabila a padurilor, combaterea desertificarii, oprirea si inversarea degradarii solului si oprirea pierderii biodiversitatii

Traducere: Criminalizarea proprietatii private de orice fel, inclusiv fermele si terenurile agricole. Toata agricultura va fi sufocata de o birocratie guvernamentala corupta aflata in intregime sub stapanirea lui Monsanto si a Ministerului Agriculturii. Interzicerea sobelor de lemn, a colectarii apei de ploaie si a gradinaritului pentru a incrimina autonomia si a forta oamenii sa devina complet dependenti de guvern.

Obiectivul 16) Promovarea societatii pacifice pentru dezvoltare durabilă, care sa ofere acces la justitie pentru toata lumea si sa construiasca institutii eficiente, responsabile la toate nivelurile

Traducere: Acordarea imunitatii legale strainilor si grupurilor minoritare „protejate”, care vor fi libere sa se angajeze in orice activitate ilegala, inclusiv crimele in masa din partea ofiterilor de politie. Faptele lor lor fi protejate de lege. „Institutiilor participative” le vor fi furnizate structuri fiscale favorabile si subventii de stat in special companiilor care isi asuma lucrători homosexuali care vor lucra in favoarea planificării centrale din Guvern. IRS si alte servicii federale vor fi utilizate pentru a pedepsi selectiv grupurile care nu se conformeaza, cu controale punitive și hartuire, ignorand activitățile criminale ale companiilor preferate care sunt prieteni ai elitei politice.

Obiectivul 17) Consolidarea instrumentelor de implementare si revitalizarea parteneriatului global pentru dezvoltarea durabilă

Traducere: Introducerea ordinelor comerciale globale care să eludeze legile nationale, dand putere nelimitata companiilor precum Monsanto, Dow Chemical, RJ Reynolds, Coca-Cola și Merck. Aprobarea pactului comercial global care va insela legislatorii oricarei natiuni si eludarea legilor drepturilor de autor pentru a se asigura ca cele mai puternice companii din lume isi pastrează monopolul complet asupra drogurilor, semintelor, substantelor chimice și tehnologiei. Neutralizarea legilor nationale si totala ascultare a acordurilor comerciale semnate de companiile puternice privilegiate de Organizatia Natiunilor Unite.

„Războiul tăcut” împotriva națiunilor: Astăzi a început un nou război mondial. Este un război social și civil, un război de exterminare condus de elitele supranaționale împotriva tuturor națiunilor. Acest război, caracterizat prin restaurarea unei noi sclavie, se numește „neoliberator, sau globalizare” și se desfășoară cu o serie de tehnici sofisticate, tehnologii și înșelăciune. Pe primul loc este inducerea fricii cu efect de turma, dupa care se vor folosi telescoape, controlul mental, arme non-letale, drone, roboti, AI, telecamere si alte sisteme de sclavizare.

Mai jos am vrut sa va alatur filmuletul facut de Rabinul Amnon Yitzchak, care citeste documentul ONU, Agenda 2030, dar din pacate nu mai exista. Ceea ce el citea, este exact ceea ce am scris mai sus. Pentru cei care nu inteleg prea bine acesti termeni, iata in cateva cuvinte despre ce este vorba:

Noua ordine mondiala va avea;

1.Un guvern mondial

2.O valuta mondiala unica fara bani lichizi

3.O banca mondiala centrala

4. Putere militara centrala

O data cu instaurarea lui, va lua sfarsit:

1.Suveranitatea nationala

2.Toate proprietatile private

3.Unitatea familiara

4. Guvernul mondial va controla cresterea si densitatea populatiei

5.Va exista obligativitatea vaccinarii multiple

6.Va exista un salariu de baza universal (austeritate sociala)

7. Va inseri un microchip tuturor oamenilor pentru a putea cumpara, calatori si pentru a putea fi reperati si controlati oriunde si oricand

8.Va implementa sistemul global de credit ca in china( este un sistem diabolic)

9.Va instala trilioane de aparate care vor face legatura cu sistemul de control 5G

10. Guvernul va creste si educa toti copii

11.Toate scolile si univeristatile vor fi proprietatea guvernului

12.Va lua sfarsit transportul privat si nimeni nu va mai avea masini proprii

13.Comertul de orice fel, va fi proprietatea guvernului

14.Traficul aerian va fi limitat la minim

15.Fiintele umane vor trai in locuri si zone bine stabilite , in orase inchise

16. Va lua sfarsit irigarea pamanturilor

17. Nu vor mai exista societati agricole private

18.Animalele nu vor mai avea voie sa pasca pe campii

19.Nimeni nu va mai fi proprietarul unei case

20. Va fi obligatorie utilizarea limitata a solului care serveste pentru nevoile umane

21.Va fi interzis orice remediu natural in cazul oricarei boli

22.Se va interzice medicina naturista

23.Nu se va mai utiliza combustibil fosil

Traducere: Gabriela Dobrescu

Sursa: https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

 • “22. Se va interzice medicina naturista”

  DE ACORD!
  Naturism = neo-samanism, minciuni si deviere mentala (interpretarea falsa a realitatii obiective prin negarea evidentelor fizice masurabile.).

  Nu este vorba de folosirea FIREASCA a produselor, materialelor NATURALE ci de folosinta directionata spre modificarea comportamentala si preluarea credintei in sub-firesc, in ideile spiritualitatii “intunecate”.

  PS: cand vezi ca numele site-ui (de unde e preluat articolul) promoveaza tot o aberatie din acea “parte” (extraterestrii_printre_noi) nu te mai miri: se amesteca realitatea cu imaginatia… ajungand la contaminarea adevarului cu minciuna.
  … ce partasie are lumina cu intunericul?