Analize și opinii

David Angelo: VIITORUL PREȘEDINTE ?

Sorin Ovidiu Vântu: ,,Bătălia mare se dă între Mircea Geoană şi Laura Kovesi, ambii susţinuţi de diverse aripi, de diverse forţe oculte din statul american. Domnul Mircea Geaonă, din nefericire, are un osteosarcom, un cancer la cot, la oase. Medicina americană poate că îl poate salva, îl poate ţine în viaţă. Şi atunci poate are şanse să ajungă preşedinte.
Dacă nu, Codruţa Kovesi, o catastrofă pentru România. Femeia asta a servit interese străine, a distrus orice centru de putere din România, politic, economic, administrativ, la ordinul şefilor ei de afară, din America”, prevede SOV.
„Dacă domnul Geoană va candida şi va câştiga, România va avea de câştigat, pentru că domnul Geoană este un om extrem de inteligent, extrem de deschis la creier.
Putea să câştige alegerile când a candidat, dar le-a pierdut pentru că a făcut o vizită. În Rusia. Vizită pe care nu a anunţat-o şefilor lui din America.
Asta e motivul pentru care a pierdut atunci alegerile, şi americanii au susţinut, dându-i glonţul de argint lui Băsescu. Nu vizita la mine l-a distrus pe Mircea Geoană, ci tâmpenia colosală pe care a făcut-o, să se ducă la ruşi, la Moscova”, afirmă Sorin Ovidiu Vîntu.
Vântu nu e prost. Caracterul îl devalorizează. Sunt de acord în parte cu ce spune. Geoană s-a dus la Moscova atunci fiindcă l-a consiliat Gușă. Care a și pregătit vizita. Și nici nu cred că Geoană e vreo inteligență. Da, e ,,citit”, dar nu e suficient. E infantil.
Totuși, eu aștept să candideze și un român, să-l susținem.

Autor: David Angelo

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu