Analize și opinii

David Angelo: „Concursul Eurovision a demonstrat ceea ce tot spun”

Concursul Eurovision a demonstrat ceea ce tot spun: Occidentul a devenit o cloacă fetidă, se află într-o derivă morală inimaginabilă până acum 10 ani. Intrat sub dominația stângii progresisto-neomarxiste a făcut din minciună politica oficială a USA și UE.
Să manipulezi într-un mod atât de grotesc rezultatul votului, să transformi un act de cultură în propagandă elgibiti nu face decât să confirme faptul că marxismul cultural este noua religie a Occidentului descreștinat, decis să șteargă și ultima dâră de civilizație iudeo-creștină, ale cărei temelii morale au construit vârful civilizației omenirii.
După manipularea cu plandemia și cea cu războiul Rusia-Ucraina, care este în fapt un război Occident – Rusia desfășurat după agenda globalistă, manipularea cu Eurovisionul vine să întărească, deci, ceea ce am tot postat: nu mai aștept nimic bun de la clasa politică occidentală care instrumentează ultimul atac la fundamentele propriei civilizații.
Marcel Pavel, revoltat de atitudinea „LGBT+” a lui WRS, reprezentantul României la Eurovision: „A luat-o razna planeta!”
Autor: David Angelo