Analize și opinii

David Angelo: BUDAPESTA: AMBASADORUL SUA N-ARE CE CĂUTA ÎN AFACERILE INTERNE ALE UNGARIEI

BERLIN, GERMANY - FEBRUARY 10: Hungarian Prime Minister Viktor Orban and German Chancellor Angela Merkel (not pictured) speak to the media prior to talks at the Chancellery on February 10, 2020 in Berlin, Germany. Orban is on a one-day official visit to Berlin. (Photo by Sean Gallup/Getty Images)

Ministrul maghiar de Externe, Peter Szijjarto, a declarat joi că ambasadorul SUA în Ungaria, valabil pentru oricare alt ambasador, nu are ce căuta în afacerile interne ale Ungariei.
„Ungaria este o țară suverană și nimeni din afară nu ne poate spune cum trebuie să trăim. Acele vremuri s-au încheiat. Nu primim guvernatori sau procurori.
Dacă vrea să se folosească de șederea sa în Ungaria pentru a judeca activitățile unui guvern care a fost ales de o majoritate semnificativă a maghiarilor, atunci va avea o sarcină foarte dificilă în ceea ce privește munca de succes pentru a îmbunătăți cooperarea dintre cele două țări”, a declarat Peter Szijjarto, ca răspuns la o întrebare despre recentele remarci ale ambasadorului SUA la Budapesta, David Pressman. (national.ro)
Hopaaaa…!!!! Fault! L-a faultat. Ungaria nu e România. Unde ambasadorii dau directive. Cheamă premierul, miniștrii la ordin… Au finanțat proteste… Unul, al Olandei, acum câțiva ani se ducea la ANAF să facă trafic de influență pentru returnarea TVA-ului cu prioritate unei companii.

Autor: David Angelo

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu