Analize și opinii

Daniel Dragomir: ”Turnători din toate țările, uniți-vă!”

Site-ul statului paralel, g4media condus de Tapalaga este foarte suparat ca as fi laudat noua propunere la sefia DIICOT din partea ministrului justitiei.



Voi raspunde de maine mai in detaliu de ce este suparat Tapalaga. Dar azi, doar doua elemente:

1. Pentru ca este un infractor care a intrat fara autorizatie in arhiva SIPA si a copiat ilegal documente clasificate iar Horodniceanu l-a protejat, a stat cu fundul pe dosarul SIPA si l-a favorizat pe infractorul Tapalaga.

2. Pentru ca Tapalaga este denuntator – sursa (alaturi de altii) in dosarul BlackCube.

Asta ca sa intelegeti de ce e disperat Tapalaga ca ramane fara propteaua lui Horodniceanu. Ca sa nu se afle adevarul. Ca sa nu ii vedem turnatoriile.

Dar sa nu ne grabim. Mai sunt multe de spus despre jurnalistii care primeau ordine.
Incepand de miercuri, daca tot mi-a reamintit Tapalaga, voi relua tema securistilor acoperiti ai lui Coldea din culoarul media.

Repostez fraza de ieri, cea infierata proletar de Tapalaga si batalionul sau de postaci:

“astazi, ministrul Justitiei a luat o noua decizie curajoasa, propunand un adevarat profesionist la conducerea DIICOT, un procuror care nu a fost implicat in campania de abuzuri impotriva romanilor in ultimii ani, o propunere care ne da speranta ca DIICOT va reveni la rolul sau legal in societate si va lasa in urma implicarea in jocuri politice si subterane la comanda lui Coldea sau a lui Kovesi, o propunere pentru un Sef al DIICOT care va lua decizii legale si temeinice si nu va asculta ordinele statului paralel.”

#curaj

Autor: Daniel Dragomir

Sursa: Daniel Dragomir

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Spurcaciunile astea sorosiste si anticrestine sunt roase de turbare asupra a tot ce este romanesc. Intreb si eu: oare daca li se administreaza acestor Infectii umane, tratament antirabic, credeti ca mai au vreo sansa sa se vindece? Eu, unul nu cred.

  • Cu dosarele SIPA s-a realizat SANTAJUL la JUDECATORI. Judecatorii astfel santajati au fost OBLIGATI sa PRONUNTE SENTINTE in interesul GRUPURILOR STRAINE DIN CATEGORIA “ALTII”, in baza intelegerilor oculte alias PROTOCOALELE SECRETE. JUSTITIA “ALTFEL”. JUSTITIA in numele si pentru acei “ALTII”. Monitorizare gen “MONSAT”. In opinie personala, in acest fel A FOST POSIBILA DEPOSEDAREA DE BUNURI, PATRIMONIU NATIONAL, MAI GRAV, DETURNAREA FIINTEI UMANE DE LA CALEA NATURALA, FIREASCA. JIHAD, ARMAGGEDON, pe fondul geostrategic de atribuire a CONTROLUL PLANETAR. Chiar nimic nou sub soare din aceasta perspectiva. Cine pe cine, a “turnat”, spionat, santajat, mituit, corupt, instrumentat, indosariat, incarcerat, subminat, tradat, defrisat, depersonalizat, deturnat, dezumanizat?! Asta ca sa intelegem CAUZA de la A la Z si viceversa. Verdictul il da numai un JUDECATOR, precum in Cer asa si pe Pamant. Judecator in Cer, judecator pe Pamant pe fondul geometriei sacre, in litera si spiritul Legii universale.
    Atentatul la … JUDECATOR. La constiinta, ratiune, discernamant, etica, deontogie, morala, atribute apartinand prin excelenta fiintei umane, rasei umane. Rasa = raza. Raza Soarelui. Lumina din lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, Creatorul Universului, Inteligenta suprema datatoare de VIATA in infinitul univers. Clar ca lumina zilei, limpede ca apa de izvor, miraculos ca roua diminetii.