Analize și opinii

Daniel Dragomir: ”Am furnizat o listă de 19 jurnaliști colaboratori ai SRI!”

Culoarele media



Am venit astazi in fata comisiei SRI sa vorbesc despre adevar si despre libertate. Despre adevarul stirilor si libertatea presei. Am prezentat informatii despre culoarele media pe urmatoarele segmente:

– jurnalisti unelte ale statului paralel, aflati in legatura unor ofiteri de informatii sau a unor structuri de parchet. Am inceput a prezenta 19 nume. Oameni aflati in contact cu structurile de forta, care au primit de-a lungul timpului informatii privilegiate, clasificate si au primit ordine pentru a ataca tinte politice sau opozanti.

– Trusturi media fondate si sustinute de structuri de informatii. Mod de lucru, mod de finantare si cum au fost coordonate operativ. Am propus audierea a 9 patroni de media pentru a da explicatii in fata comisiei cu privire la implicarea structurilor de forta.

– Trusturi media atacate de statul paralel si fosta conducere a SRI, modul de distrugere a opozantilor politici si cooperarea abuziva cu parchetele.

Culoarul media a fost utilizat pentru a distruge companii, oameni si destine. Pentru a pune pumnul in gura libertatii presei.
Pentru a “aresta” Romania in cea mai perfida forma, linsajul mediatic, raspandirea de informatii clasificate, campaniile de presa si distrugerea economica a presei libere.

In final am prezentat comisiei un punct de vedere cu privire la ofiterii acoperiti din media.
Am rugat comisia sa evalueze si sa analizeze posibilitatea legislativa a interzicerii prin lege a activitatilor SRI in mass media, inclusiv prin interzicerea firmelor acoperite sau a agentilor acoperiti in presa.

Uneltele statului paralel au fost folosite abuziv, in mod ilegal, imoral si reprobabil impotriva propriei populatii. Consider ca aceste acte impotriva Romaniei trebuie sa inceteze si trebuie investigate de urgenta.

Imi exprim speranta ca pentru prima data in istoria noastra moderna, o comisie parlamentara va investiga implicarea ilegala si ne-constitutionala a serviciilor de securitate in mass media si va reusi sa redea libertatea presei romanesti.

#curaj

Autor: Daniel Dragomir

Sursa: Daniel Dragomir

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • bine-ar fi daca ne-ati lumina cu privire la fapta de a plimba o papornita cu 900 000 euro sub pretextul Gala Bute – incadrata la top secret cu doua 00…cum vine asta?!…tot in context culoar media?!…

  • papornita are 5 zerouri si docomentu numa 2 buc; jurnalisti acoperiti – 19 buc…

    Publicitate…pauza comerciala…

  • ar supravietui omenirea fara servicii secrete?!?!?! ce avem voie sa stim si ce nu?! e o regula?!