Analize și opinii

Dan MV Chitic: DACĂ V-AȚI VACCINAT ANTICOVID, NU MAI BEȚI BĂUTURI ENERGIZANTE!

Reformulez: “DACĂ V-AȚI VACCINAT “ANTI-COVID”, NU MAI CONSUMAȚI BĂUTURI ENERGIZANTE!!!”
Spuneam mai devreme “Energizantele, noua cauză a deceselor subite ale oamenilor tineri și aparent sănătoși.
“Energizant” e noua denumire pentru Vaccin?”
Se pare că nu toată lumea a fost atentă la o bizară coincidență:
În chiar zilele în care presa main-stream e obligată să accepte amploarea terifiantă a efectelor post-vaccinale ale produselor farmaceutice pe care populația lumii a fost obligată și le administreze în perioada plandemică,
o nouă cauză a “deceselor subite” ale tinerilor a apărut în presă:
ENERGIZANTELE!
Desigur, nimeni nu poate spune că mixul ăla de chimicale e sănătos sau e recomandat a fi consumat… dar produsele alea există de zeci de ani pe piață și nu au fost niciodată până acum considerate a fi o principală cauză a morților subite ale oamenilor tineri și sănătoși. NICIODATĂ NU A FOST UN VAL DE MORȚI CAUZATE DE BĂUTURILE ENERGIZANTE!
Pănă acum… când (presa omite să spună asta) o bună parte din populația tânără consumatoare de energizante a fost vaccinată… și suportă consecintele, “efectele adverese” ale… “energizantelor”, desigur!
De aceea, pentru binele celor care au crezut ce le-au spus guvernații că ar conține vaccinurile (“vaccinul conține libertate”), îi rog să accepte ca fiind posibil corect următorul raționament:
Se știe deja fără umbră de dubiu că unele din principalele efecte post-vaccinale sunt apariția unor grave boli cardiovasculare.
Vă amintescă doar că încă din 2021 ni se spunea de către OMS: “E o legătură “probabilă” între unele probleme cardiace şi vaccinurile anti-Covid cu ARN mesager, dar avantajele depășesc riscurile”… (deși asta cu avantajele nu a fost probată încă!)
Se știe deasemenea că băuturile energizante pot fi periculoase pentru oamenii cu probleme cardiovaculare. It’s a fact!
Cum dvs, vaccinat fiind, nu știți dacă sunteți “beneficiarul” unor asemenea efecte post-vaccinale (sperăm cu toții să nu!),
O concluzie firească și la care vă împinge o minimă prudență vine de la sine:
DACĂ V-AȚI VACCINAT ANTICOVID,
NU MAI BEȚI BĂUTURI ENERGIZANTE!
Ar putea fi un sfat care să vă lungească viața considerabil.

Autor: Dan MV Chitic