Analize și opinii

Dan Diaconu: „Stimate domnule doctor Răzvan Constantinescu, să știți că sunt trup și suflet alături de dumneavoastră.”

Dragă Feisbuc, onorată instanță, preasfânt grup de comunicare strategică, preacinstite Plăvan, onorați pluseriști și liberali(dacă n-oți fi tot aia) și, nu în ultimul rând mult prea înțeleaptă UMF Iași,

Subsemnatul, Diaconu Dan, domiciliat în București, Sectorul 1, zona zisă și „la fără șobolani”, prin prezenta doresc să vă semnalez faptul că eu, adică subsemnatul, am stat zeci de minute pe pagina de feisbuc a doctorului Răzvan Constantinescu, delectându-mă cu descrierile spumoase ale dumnealui la adresa imbecilităților de care are parte. Înțeleg că domnia sa se face vinovat de delict de opinie, că e un element care induce tineretului revoluționar al patriei sentimente care nu sunt la locul lor și de aceea mă simt obligat să formulez prezentul autodenunț.

Menționez că, luând exemplul greșit al doctorului Constantinescu, am evitat să-mi fac doza de vaccin, făcându-mă astfel vinovat de încălcarea moravurilor publice și contribuind ca un ticălos la răspândirea boalelor. Onoraților și prestufoșilor, da, fiind un medieval am luat în râs vorbele voastre precare. Având lucruri de ascuns n-am dat ascultare înțeleptelor voastre sfaturi de a-mi face serul adevărului, preferând să trăiesc în minciună, promiscuitate și ticăloșie. Mai mult, am evitat programatic repetarea mantrelor obligatorii statutate de Senatul UMF Iași și de mult prea înțeleapta noastră conducere de partid și de stat, mantre pe care le enumăr în continuare: „vaccinul e sigur”, „masca te protejează”, „să fim solidari”, „se poate lua Premiul Nobel pentru o anchetă epidemiologică”, dar și „nu te apuca să ai vreo opinie că când(sic!) te prindem te spargem”.

Doresc să vă spun că am făcut toate acestea cunoscând faptul că domnul doctor Răzvan Constantinescu n-are dreptul să contacteze sau să fie contactat de nimeni, n-are dreptul să fie văzut la lumina zilei sau a nopții din capetele voastre turbate. Date fiind elementele menționate, consider că, prin acest autodenunț pot ajuta oficialii UMF Iași să lanseze o nouă cercetare disciplinară la adresa domnului doctor Răzvan Constantinescu. Să văd cum va ieși de data aceasta domnia sa cu fața curată atunci când îl vor întreba toți dorobeții de pe-acolo „De ce s-a uitat, doctore, Dan Diaconu pă pagina ta?”. Vă rog din tot sufletul să-l întrebați asta pe un ton grav, ca să înțeleagă odată pentru totdeauna că este un element deviaționist la adresa multilateral dezvoltatei direcții pe care înțeleapta noastră conducere de partid și de stat ne-o oferă.

Pentru dovedirea vinovăției doctorului Constantinescu vă rog insistent a-l contacta pe cetățeanul Kafka Franz, de profesie scriitor, care vă poate furniza mai multe dovezi, dar și o modalitate mai eficientă de proces împotriva domnului doctor.

Date fiind toate acestea, vă solicit pedepsirea exemplară a domnului doctor și ca cadou(sic!) pentru colaborarea mea vă cer cu umilință o scutire dă efectuare a vaccinului pă motive medicale dă sănătate.

Să trăiți și „Tot Înainte!”

Dan Diaconu 12.07.2021

P.S. Stimate domnule doctor Răzvan Constantinescu, să știți că sunt trup și suflet alături de dumneavoastră. Vă țin pumnii așa, mai pe sub bancă și vă încurajez pe tăcutelea, că deh, renumerație mică dupe buget, onorabilitate de apărat în fața organului și alte chestii d-astea de zi cu zi. Dar vă susțin, așa pe muțește, suficient cât să-mi permită ca, după ce veți învinge hidra, să ies în față și să mă bat cu cărămida-n piept spunând „Ai fost tare, doctore, da’ și io te-am susținut! Și fără susținerea mea…”

P.P.S. M-au pus ăștia să votez împotriva dumneavoastră. Sper că înțelegeți că votul a fost o formalitate pe care trebuia s-o îndeplinesc așa cum mi-au cerut. N-am nimic personal cu dumneavoastră. Mai mult, chiar sunt de partea dumneavoastră. Dar mai discret, mă-nțelegeți!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: https://trenduri.blogspot.com/