Analize și opinii

Dan Diaconu: Staţi liniştiţi, cobailor!

35884897 - vaccine in vial with syringe
De vreo opt ani de zile, la umbra DARPA şi NIH se desfăşoară un program monstruos. BRAIN 2.0 este numele său şi aparent are un scop nobil: acela de a cartografia, în numele ştiinţei, creierul uman. În termeni tehnici, proiectul este similar „The Human Genome Project”, doar că aici e mult mai mult de lucru, chiar şi în condiţiile în care multă muncă este automatizată. Probabil vă întrebaţi ce se urnăreşte.

Dacă vă luaţi după site-ul oficial e numai de bine. Se promit noi terapii „inovatoare”, capacităţi incredibile ale intervenţiilor pe creier şi o lume minunată. Dacă fi într-adevăr aşa, nu-mi dau seama de ce DARPA ar fi printre susţinătorii proiectului. Repet, un proiect la care se lucrează intens de opt ani.

De fapt scopul real al proiectului este acela de manipulare totală a omului. Obţinând controlul fizic asupra creierului, teoretic poţi face orice vrei din individ. Interfaţarea om-maşină este, de asemenea, un proiect  strategic al armatei vizând atât crearea unui super-soldat cât şi „pacificarea” civililor din propria ogradă. Iată doar câteva „aplicaţii”.

Ca să înţelegeţi că lucrurile nu stagnează deloc, vă voi aminti două experimente deja efectuate pe baza proiectului BRAIN. Primul a fost făcut anul trecul la Universitatea din California, constând într-o interfaţare creier-calculator pentru transmisia bidirecţională de text. Celălalt, desfăşurat la Universitatea Baylor, a constat în stimularea profundă a creierului prin implantarea de electrozi, spun cercetătorii pentru lupta împotriva depresiei şi anxietăţii.

Însă, probabil cel mai secret proiect care se desfăşoară în jurul BRAIN 2.0. este cel de modificare a creierului prin … manipulare genetice. Repet: modificarea creierului prin manipulare genetică! Susţin cei care s-au intersectat cu acest proiect ultrasecret al DARPA că modificarea creierului este posibilă printr-o terapie genică … prin intermediul unor injecţii repetate la un anumit interval de timp. Doza de şoc ar fi una de două injecţii făcute la interval de până la o lună, urmată de alte trei doze pentru susţinerea modificării. Hmm, nu vi se pare că semănă prea mult cu ceva ce am văzut?

Mai am o informaţie care nu-i atât de secretă precum proiectul despre care v-am vorbit, anume că rădăcinile firmei Moderna se află la … DARPA. Şi, ca să nu mai fie discuţii, vă voi aminti că de mai multe ori de-a lungul existenţei acestui startup, DARPA i-a premiat activitatea cu cecuri de multe milioane de dolari.

Problemele experimentului constau în faptul că, din cercetările de laborator rezultau că modificările asupra creierului pot fi consistente însă nu s-a înţeles niciodată dacă astfel de modificări au efecte în alte organe. Iar testele pe şoareci au fost neconcludente. De aceea, probabil, era nevoie de o cercetare la scară pentru a se putea evalua toate problemele. Cu câteva miliarde de vaccinuri făcute cobailor umani, s-a obţinut cu siguranţă material suficient pentru a evalua strategia de înrobire a proştilor. Şi, după cum aţi văzut, n-au fost probleme majore: pe cine mai deranjează numărul imens de morţi subite. Doar pot fi trecute cu uşurinţă sub tăcere.

Chiar aşa, de ce a crescut numărul morţilor subite? Sunt câteva explicaţii, toate ţinând de amploarea modificării genetice. Persoana care mi-a dezvăluit tărăşenia mi-a spus că problema morţii subite apare de la nerecunoaşterea unui organ de către organism. Ori organul şi-a modificat structura înaintea organismului, ori invers. E logic că cele mai frecvente probleme apar la inimă deoarece este cel mai solicitat organ al nostru. Astfel, moartea apare instantaneu şi inexplicabil. Dar pe cine deranjează câteva milioane de morţi?

Şi-ar mai fi o veste prostă: chiar dacă aţi scăpat de moartea subită, probabilitatea să fi scăpat de consecinţele experimentului sunt practic zero. Modificarea, odată făcută, nu poate fi reversată decât, probabil, de iniţiatorii experimentului. Asta dacă respectivii au habar ce au făcut. Însă cine mai poate avea încredere în nişte criminali cu sânge rece?

Autor: Dan Diaconu

Sursa: https://trenduri.blogspot.com/2022/10/stati-linistiti-cobailor.html#more