Analize și opinii

Dan Diaconu: „Românie, să-ți fie țărâna ușoară!”

Am o veste proastă pentru azi. Teroriștii de la butoane s-au hotărât să ia din „înțelepciunea” celorlalți în vederea lichidării rezistenței autohtone la vaccinare. Iată o fotografie de grup de la consultare cu … israelienii menită a ne sugera că teroarea din Israel se va desfășura și la noi.

Este vorba de o delegație care a fost miercurea trecută în vizită la CNCAV și care i-a trasat lui Gheorghiță „idei pentru impulsionarea campaniei de vaccinare”. Nu-i vorba despre o teorie a conspirației. Vizita a fost intens mediatizată, iar la întâlnire a participat și ambasadorul David Saranga.

Știm bine cum a fost impusă vaccinarea în Israel, astfel încât așteptările pe care le am referitoare la idioțenia numită „certificatul verde” sunt dintre cele mai negre. Practic, în cel mai scurt timp, asupra noastră se va coborî teroarea vaccinării forțate. Iar aceasta se va face prin interzicerea dreptului la muncă pentru nevaccinați. Absolut tot ceea ce va urma va fi obsedant.

Românul e delăsător din fire și ăsta e motivul pentru care legislația va fi introdusă rapid. Oamenii vor spune „lasă să vedem ce va fi” și se vor trezi în față cu alternativa: te vaccinezi sau mori de foame. Nu trebuie să vă faceți iluzii: probabil de cretinitatea legii nu vor scăpa nici măcar cei care lucrează de acasă. Limbajul legii e lăsat voit nebulos astfel încât să includă pe toată lumea. De asemenea, pentru a-i izola pe „leproșii fără drept la muncă”, s-au instituit amenzi aberante pentru angajatorii care i-ar folosi „ilegal”.

Și mai am o veste proastă! Constituția – cea care ar trebui să vă apere – e deosebit de fragilă. Se poate da atacul asupra noastră inclusiv cu o avizare a legii din partea CCR. Și astfel vom fi transformați din oameni în animale.

Vă spun cât se poate de sincer că ceea ce urmează să se întâmple nu are echivalent în istorie. Și, mai mult, nu vă gândiți că dacă vă veți „sacrifica” vaccinându-vă, teroarea se va termina. Absolut nu! Imediaat după ce se va atinge numărul cerut de sacrificați pe altarul vaccinării forțate, se va dezlănțui teroarea asupra copiilor. Nimeni nu-i va mai opri pe nemernici! Vor spune că nu vor primi copiii neevaccinați la școală, iar părinții vor răspunde penal pentru că nu trimit copiii la școală. E o nebunie, o capcană imbecilă în care ne-am băgat singuri, alegându-i întotdeauna să ne conducă pe cei mai ticăloși dintre noi. Așa s-a întâmplat și-n SUA, așa se întâmplă în Italia și peste tot în Europa.

Jocul e aproape de sfârșit pentru noi. Urmează pârjolul: pârjolul asupra noastră, ultimii rămași cu mințile întregi într-o lume absolut nebună și îndrăcită. E duminică, n-am vești bune! Lamentarea, trădarea și delăsarea ne-au distrus. De săptămâna viitoare intrăm și noi în mașina de tocat a istoriei. Românie, să-ți fie țărâna ușoară!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: https://trenduri.blogspot.com/