Analize și opinii

Dan Diaconu: ”Republica ascultărilor”

Am ascultat înregistrările halucinante puse la dosarul Anei Maria Pătru ca probe „secrete”, la care aveau acces doar judecătorii conform unui ticălos protocol de colaborare cu SRI. În timp ce stenogramele vorbeau despre trafic de influenţă, şpăgi şi alte „nimicuri”, înregistrările erau cele ale unor camionagii discutând despre lichidul care fierbe-n borcan, despre salarii, tahografe s.a.m.d.



Că avem de-a face cu o ticăloşie în ceea ce priveşte urmărirea penală şi apoi procesul intentat Anei Maria Pătru, este deja o evidenţă pentru care smardoiul Onea şi gaşca imbecilă de la DNA Ploieşti trebuie să răspundă exemplar.

Ceea ce însă n-am auzit pe nimeni întrebându-se este de ce au fost ascultaţi tiriştii? Cine-a dat ordinul de interceptare a camionagiilor şi de ce? Toate interceptările s-au făcut pe „siguranţă naţională”, iar OK-ul pentru interceptare a fost dat de nişte judecători. Prin ce atentau camionagii ăia la siguranţa naţională?

Este, cred, limpede pentru oricine la ce nebunie s-a ajuns. Dac-au fost ascultaţi nişte „nea Florică”, „nea Mitică” şi alţii ca ei, este cât se poate de clar că absolut nimeni din ţara asta n-a scăpat neascultat. E asta o chestiune legală? Cine răspunde pentru o asemenea golănie?
În fapt acum se tergiversează aflarea adevărului pentru a se ascunde probele. 6 milioane de oameni au fost ascultaţi conform datelor ieşite la iveală din comisia SRI. Aceştia sunt cei care au fost ascultaţi „legal”(de fapt tot ilegal întrucât e discutabilă legalitatea unui număr atât de mare de ascultări pe „siguranţă naţională”). Pe lângă ei, un număr şi mai mare de oameni au fost ascultaţi absolut ilegal. Fără nicio formă, fără nicio „suspiciune”. Doar de dragul ascultării sau pentru tranşarea unor interese meschine.

Răspunde cineva pentru asta? În mod normal, camionagii care se recunosc pe înregistrările lui Onea ar putea cere daune pentru ascultarea ilegală. Chiar ar fi interesant de văzut care-au fost motivele pentru care au fost interceptaţi. Nu de alta, dar s-a ajuns prea departe. Securitatea lui Ceauşescu nici măcar nu visa la o asemenea golănie. Totuşi, răspunde cineva sau facem din nou blaturi?

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Tag-uri

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Marfa transportata in camioane…in port, benzinarii, fabrici de prelucrarea LEMNULUI… MARFURI DE CONTRABANDA…ALCOOL, ARME, TIGARI, DROGURI….REFUGIATI…”refugiate”…Marfa cui? Cui serveste? Cine plateste?
    ?????
    Sa nu ne miram ca in 2009 trebuia sa castige “comandantul suprem”…sistemul ticalosit trebuia sa functioneze “impecabil”, de la A-Z, tot ce misca, de la institutiile statutlui, comisii, agentii, CAPITAL, contracte, firme, toooooot….si cei care ne-au monitorizat pe noi, muritorii de rand, au fost/sunt monitorizati la randul domniilor lor, in sistem MLM, PIRAMIDAL. Ticaloasa Piramida a Dementei Puteri Globale!
    Ascultarea Lui Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, Lumina din Lumina vs Ascultarea lui Satana…

  • Din 9/11 a inceput o alta etapa istorica marcata de atentate la orice este omenesc: viata, drepturi, bunuri, taine, Suflet. Fara suparare, drumurile duc la Arabia Saudita, dovada evenimentele planetare de data recenta: acordarea cetateniei saudite unui ROBOT, asasinarea jurnalistului saudit din motive lesne de inteles in context, vizita – curtoazie araba. Pesta porcina…nu-i corect!