Analize și opinii

Dan Diaconu: „Omicron nu-i nimic altceva decât tot o afacere bănoasă a industriei farmaceutice”

Informațiile pe care le am mă duc la ideea că Omicron nu-i nimic altceva decât tot o afacere bănoasă a industriei farmaceutice. Din diverse surse aflu că tulpina respectivă este eliminată în pacienții normali în aproximativ trei zile, că absolut toți cei „imunizați” cu ARN mesager sunt în pericol deoarece sistemul lor imunitar nu este normal și că are o evoluție înșelătoare deoarece nu mai dă simptomele cunoscute ale COVID, dintre care cea mai edificatoare era pierderea gustului și a mirosului.
OK, după ce Pfizer a făcut golănia pe piața vaccinului, a venit replica unui alt gigant farmaceutic, anume Merck. Ceea ce ni se spune este că noua variantă practic urinează pe „imunitatea” vaccinaților, dar pastilele au efect asupra ei. Înțelegeți, bănuiesc mesajul. Ce implică asta? O nouă autorizare în regim de urgență, de data aceasta a medicamentelor experimentale unde fanionul va fi condus de Merck. Dar și Pfizer va face o poză serioasă acolo deoarece au și ei o „pastilă minune”, doar că în stadiu ceva mai incipient decât concurența. Astfel încât bătălia probabil va fi condusă de Merck. Dar loviturile sub centură nu sunt excluse.

Ca o chestie adițională, dar relevantă pentru întreaga desfășurare de forțe, este că „Omicron” nu era la rând! Conform alfabetului grecesc, ultima tulpină descoperită anterior acesteia a fost ν(niu). Astfel încât, pentru actuala tulpină denumirea ar fi trebuit să fie ξ. Asta venea la rând, dar n-a fost acceptată. Știți de ce? Pentru că acea literă se citește xi, adică exact numele președintelui chinez în funcție. Și uite-așa s-a sărit peste ξ, trecându-se direct la o, adică „omicron”. În cazul în care mai aveați dubii cine al cui șef este, cred că vi s-au limpezit.

Și, pentru că tot am ajuns aici, să vă mai spun câteva. Cercetătorii din Africa de Sud spun că mutațiile Omicron, cu toate că sunt contagioase, nu au simptome grave. La noi, Rafila spune că e rezervat. Pe cine să cred? Păi vă mai aduceți aminte de varianta delta? Cu toate că propaganda zicea că în India e carnagiu, în realitate n-a fost mare lucru. De asemenea, medicii de-acolo spuneau că are simptome mai ușoare decât variantele anterioare. Însă, în Europa – mai precis la noi – a ajuns cu chestii puțin modificate. Mă rog, la noi s-a lovit și de un sistem medical care, probabil, mai bine ar lipsi deoarece n-ar mai fi atâția morți!

Și mai e o chestie simpatică: mutația a apărut – surpriză – la vaccinați. Frumos, nu-i așa? Iar asta se suprapune perfect peste solicitarea Africii de Sud adresată Pfizer și Johnson&Johnson prin care li se cere să nu mai trimită vaccinuri. Care, desigur, sunt apă de ploaie. Sau, mai bine zis, mediu propice producerii de mutații.

P.S. Fără nicio legătură cu subiectul, dar trebuie să v-o spun cumva. E pe cale să înceapă procesul lui Ghislane Maxwell, cunoscută ca peștoaica lui Jeffrey Epstein. Sunt foarte curios dacă se va ajunge la final și dacă nu cumva, în dulcele stil infracțional deja cunoscut, va fi sinucisă. Că doar ne-am obișnuit cu sinuciderile ăstea ritualice.
Dar mai am o bombă despre inculpată. Dacă v-aș spune că peștoaica a vorbit la TED – acea platformă de îndoctrinare a tefeleilor de azi și de ieri – mi-ați spune că sunt conspiraționist. Păi da, sunt, dar am și proba. Problema e că dacă încerci să încarci pe YouTube respectiva filmare, ți se șterge contul. Dacă te-apuci să cauți pe site-ul TED cică nu există rezultate. Să moară mă-sa lu TED, cred că suferă de amnezie profundă. Doar că filmarea există și, pentru conformitate, puteți s-o vedeți pe canalul Telegram DDTube. Noroc că a înregistrat-o cineva înainte ca jegurile tehno-marxiste să încerce să șteargă memoria.

Autor: Dan Diaconu

Sursa: trenduri.blogspot.com

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu