Analize și opinii

Dan Diaconu: „Israel și Anglia sunt cele două țări în care începe să se vadă cu ochiul liber efectul terorismului medical”

Relaxarea de vară e o operațiune menită a mai elibera supapa. Așa cum a fost anul trecut, la fel e și acum. Există însă o variabilă diferită în sistem: vaccinul. O variabilă care stă să explodeze din cauza fake news-urilor cu care-a fost gonflată. Se apropie momentul în care toți cei care-au pus botul la această farsă epocală vor simți efectul prostiei pe propria piele.

Israel și Anglia sunt cele două țări în care începe să se vadă cu ochiul liber efectul terorismului medical practicat la scară. După ce au dat asigurări că „vaccinarea e sigură”, descărcând tone de ser experimental în proprii cetățeni, autoritățile dau din colț în colț când vine vorba despre responsabilitatea pentru dezastru. Realitatea arată că absolut toată campania pusă în scenă a fost una ticăloasă. Te imunizează vaccinul? Aiurea, tot faci boala! Te protejează de formele grave? Să vă spună medicii din Israel și din Anglia care-i realitatea prin spitalele lor: peste 60% dintre internările de COVID sunt vaccinați! Vaccinat și internat nu prea rima în mintea strâmtorată a tefeleilor. Iată că începe să se vadă cu ochiul liber.

Cineva mă trăgea de mânecă spunându-mi că în Anglia tocmai s-a liberalizat totul, că a revenit normalitatea. Aiurea,  e o iluzie! În realitate Boris n-avea nicio intenție să dea liber oamenilor. Doar că cei de la UEFA l-au amenințat cu mutarea finalei și, de frica scandalului, a dat drumul la relaxare. Însă, la ce jale face varianta delta în Israel, e de așteptat ca în cel mai scurt timp Anglia să se reînchidă.

Când au prezentat vaccinul, ăia de la Pfizer mai aveau puțin și spuneau că e eficient într-o proporție de peste 100%. Acum Israelul spune că eficacitatea vaccinului e pe la 60%. Și tare mi-e că spune 60% doar pentru a preveni un scandal de amploare. Cineva îmi spunea că vaccinurile produse acum n-au nici 30% eficiență. Și-atunci de ce se face atâta tam-tam?

Într-un fel e simplu: sunt numeroase studii care demonstrează că, după vaccinul genetic sistemul imunitar nu mai funcționează corespunzător, cel puțin în ceea ce privește detectarea COVID. Astfel, după perioada „garantată” de producător, organismul nu mai e capabil să lupte de unul singur cu infecția, astfel încât vaccinul trebuie repetat. Iată cum arată dependența!

E multă ticăloșie la mijloc, dar e și extrem de multă prostie. O prostie fără seamăn, de la autorități până la ultimul om. Am stat și m-am uitat la starea din Franța. În viața mea n-am văzut atâta publicitate la un produs. Este o isterie a vaccinării, o agresiune deschisă la adresa individului. Ceea ce-a făcut dobitocul de Macron nu e egalat decât de prostia proverbială a francezilor care, ca de fiecare dată în istorie, fug după fentă.

Îmi șopteau niște securiști că starea de alertă în ceea ce privește o revoltă este la cote maxime. Și nu doar la noi, ci peste tot în lume. Cota reală de popularitate a Plăvanului este de sub 10%. De aceea se încearcă tot felul de peticiri. La fel stau lucrurile cu toți liderii occidentali. Motivele pentru care se întâmplă asta sunt simple: toți, dar absolut toți, au fost aleși prin fraudă electorală, pentru a se bloca accesul populiștilor. Mai țineți minte „promisiunea” făcută de PPE, cum că nu vor lăsa Europa din mâini? Au făcut-o peste tot după aceeași schemă: frauda electorală. La fel s-a făcut și-n SUA unde, în ciuda votului imens pro-Trump, a fost scos din joben retardatul senil Biden.

Este logic că, în actualele condiții, nervii sunt întinși la maxim. Ăsta-i motivul pentru care vara se dă relaxare la toată lumea. Însă, după cum limpede puteți vedea, propaganda turează la maxim cu varianta delta. „Varianta delta” și „schimbarea climatică”, două teme menite a înrobi populația: prima prin dependența de tratamente, iar cea de-a doua prin dependența de subvenții. Iată cele două lanțuri care se pregătesc să decidă cum va arăta viitorul nostru. Primul task, cel al vaccinării e aproape gata. Urmează cel de-al doilea care va fi și banal de implementat. Nu uitați: nu-i departe ziua în care se va spune oficial: „cei care nu-s conformi nu vor primi vaccin””

Autor: Dan Diaconu

Sursa: https://trenduri.blogspot.com/