Analize și opinii

Dan Diaconu: Întreaga ideologie COVID face implozie

O să vă reamintesc vreo câteva teorii pe care vi le-am spus încă de la începutul pandemiei, pe vremea în care „ăia cu ştiinţa” mă făceau pe mine medieval. Recunosc, multe dintre informaţiile pe care le dau nu-mi vin pe căi normale, dar dacă mie mi se par reale, le public. Consider că e mult mai important ca o informaţie posibil adevărată să ajungă cât mai rapid la oameni pentru că astfel se pot pune la adăpost. Dezavantajul este că, nu de puţine ori, am fost intoxicat. Unele dintre intoxicări le-am eliminat din start deoarece dacă am avut îndoilei nu le-am publicat. Puţine dintre ele mi-au scăpat spre publicare, iar în unele cazuri am specificat că informaţia trebuie tratată cu rezervele de rigoare. E un risc pe care mi l-am asumat.
Să revenim la pandemie. Pe la începuturile pandemiei v-am spus despre răspândirea unei variante soft a virusului de către armata americană prin zonele bazelor militare, cu scopul de a „imuniza” populaţia aliată. De asemenea, tot atunci am combătut teoria pangolinului spunându-vă că primul caz de COVID a fost raportat într-un spital privat din Jeddah, Arabia Saudită încă din 2012. Acolo virusul a fost recoltat de nişte specialişti canadieni care l-au dus la laboratorul Winnipeg. De asemenea, v-am mai spus că sunt suspiciuni puternice ca tot prin intermediul armatei americane să se fi infectat primii chinezi cu forma care-a explodat la Wuhan.

Acum să vedem ce aflăm din surse certe. Mai mulţi specialişti italieni de prim rang s-au apucat să cerceteze mostrele pre-pandemice pentru a încerca să găsească momentul în care a apărut primul caz de COVID în peninsulă. Spre deosebire de noi, serviciile de acolo sunt foarte bine puse la punct, putând să se „întoarcă” în timp cu ajutorul mostrelor colecate de la pacienţi. Ei bine, descoperirea făcută e de-a dreptul şocantă şi se află într-un studiu deja publicat pe care-l puteţi accesa pe site-ul ScienceDirect.

Şocul iniţial al studiului este dat de faptul că se dărâmă „teoria Wuhan”. Cum? Prin faptul că cercetătorii italieni au descoperit primele cazuri de COVID din peninsulă în … septembrie 2019! V-aţi revenit? Staţi puţin că nu asta e bomba descoperirii. Secvenţierea genetică a constatat că variantele găsite sunt cele trei mutaţii(C3037T, C14408T şi A23403G) „descoperite” după explozia din Wuhan. Aşadar ce constatăm? Că mutaţia β este anterioară mutaţiei α(Wuhan-Hu-1)!!! E imposibil, nu-i aşa? Acum devine cât se poate de clar că „teoria pangolinului” este absolut aberantă şi că ni se ascunde ceva.

Ca să închidem cercul vă voi mai spune că Centrala NATO din Italia se află la 30 km. de Milano, iar studiul se referă la cetăţenii Lombardiei! Şocant, nu? Fie că vă vine să credeţi sau nu, întreaga minciună începe să iasă la suprafaţă. Doar că acum nu mai interesează pe nimeni, iar asta e de-a dreptul revoltător. Jigodiile care v-au băgat la puşcărie în propriile case, care v-au omorât cu bună ştiinţă rudele şi care v-au otrăvit cu vaccinuri experimentale, au toate şansele să scape fix din cauză că au reuşit să mute atenţia publicului în altă parte. Gândiţi-vă bine la asta! Plăvanul încă e în funcţie, Arahat la fel. Vlăduţ Voiculescu şi depilatoare inghinală încă se află pe-aici. Cereţi-le socoteală tuturor! Faceţi-i să plătească!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: https://trenduri.blogspot.com/

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu