Analize și opinii

Dan Diaconu: „Clotilde Armand e în continuare în libertate,ocupând ilegal funcția de primar al Sectorului 1”

A mai trecut o zi și Clotilde Armand e în continuare în libertate,ocupând ilegal funcția de primar al Sectorului 1, facilitând în continuare creșterea populației de șobolani din perimetru și înălțarea până la cer a munților de gunoaie. A mai trecut o zi și peste dosarul deschis la SIIJ s-a mai pus un deget de praf. „Numărătoarea” voturilor pentru Primăria Sectorului 1 a mai prins încă o „amânare”, asta în timp ce, pentru a se asigura „anonimizarea” absolută a voturilor, acestea au fost depuse într-un subsol umed pentru a fi „natural” deteriorate. În clipa de față sunt mucegăite și deteriorate în proporție de peste 60%! Iată cum acționează „statul dă drepți” atunci când are interesul să terfelească o anchetă.

Nu mai e un secret pentru nimeni că operațiunea „alegerile” a fost una de „intelligence”, în care, pentru a se permite accesul cozilor de topor la funcțiile înalte, s-au încălcat toate regulile posibile. Cum naiba să dai  iama în voturi cu o târlă de tefelei înarmați cu ruccsace, iar din chestia asta să nu iasă decât o „investigare in rem” pe care să stea cu curul, de mai bine nouă luni, un procuror pus „pă hold”, în așteptarea desființării secției în care activează? Te apucă nebunia. Asta mai ales în condițiile în care știi că toată operațiunea este o operă a celor mai incompetente servicii de spionaj din lume, anume a celor franțuzești.

Am spus-o de mai multe ori și o repet: francezii put de prostie. Degenerarea le-a modificat creierul transformându-i într-una dintre cele mai labile națiuni de pe planetă. Nu știu dacă mai țineți minte cum au scos ei întreaga Jandarmerie pe străzi cu ocazia atentatelor de la Charlie Hebdo. Există atunci un material filmat cu cinci jandarmi executând o „complexă operațiune” de urcare a unui dâmb în care, rând pe rând, se împiedică exact ca dobitocii din filmele de comedie cu proști. Ei bine, imaginați-vă cât de cretini am ajuns noi dacă o asemenea națiune de degenerați a ajuns să-și impună la noi, prin fraude electorale, oamenii de casă.

Poate vi se pare că aberez, dar vă mai dau un exemplu din actualitatea recentă. Probabil vă amintiți cum, într-un interviu, Barna a spus cu subiect și predicat că adresa ar trebui scoasă de pe cărțile de identitate. Măsura este una aberantă, justificată doar de dorința uSeRIștilor de a falsifica mai ușor procesul electoral. Atâta timp cât nu e scrisă adresa pe cartea de identitate, e simplu să te trezești cu desanturi de tefelei desfășurând vot multiplu la zeci sau sute de secții de votare. Până acum așa ceva era imposibil întrucât cei din secția de votare ar fi observat ticăloșia.

Ei bine, nici n-a scos Barna bine pe gură tembelismul, că melițienii de la Ministerul de Interne i-au și executat voința. Au scos instantaneu „noi cărți de identitate dă test” care nu au adresa, nici steagul României, iar în loc de sex au trecut „gen”. Iată ceva pe placul cozilor de topor antinaționale uSeReIste. Frumos, nu-i așa? V-am atras atenția asupra acestui aspect pentru a înțelege bine că USR nu-i o „forță politică minoritară” aflată la guvernare, ci una care face întreg planul de guvernare, iar în momentul în care un USR-ist de vârf face o declarație, instantaneu structurile subterane ale statului execută ordinul. Sunt infinit mai puternici decât lasă să se vadă, iar asta chiar ar trebui să vă dea serios de gândit.

În mod normal, văzând abuzurile pe față care se fac, îți vine să zici că „numai la noi se poate face așa ceva” sau că „într-o țară normală așa ceva nu s-ar putea întâmpla”. Ei bine, dragii mei, lăsați de-o parte admirația tâmpă pentru ceea ce vine sau ceea ce se petrece afară, deoarece admirația asta face parte din propaganda „vreau o țară ca afară”. Hai să înțelegeți mai bine cum stau lucrurile „afară”, adică în „templul democrației”, SUA.

V-am povestit în urmă cu două zile cum și-a pierdut Rudy Giuliani dreptul de practică. Ei bine, aia e nimic față de ceea ce urmează. Poate țineți minte că, în urmă cu ceva timp, apartamentul lui Giuliani din New York a fost percheziționat de FBI. La acel moment nimeni n-a înțeles de ce. Ei bine, iată că trecerea timpului ne dezvăluie fațete de nebănuit ale așa-zisei democrații americane. În stilul prostesc, caracteristic unui serviciu de melițieni proști – așa cum e azi FBI – am aflat cu stupoare că instituția respectivă investighează modul în care Giuliani ar fi finanțat … un film! Da, ați citit bine. E halucinant de-a dreptul, iar întreg rechizitoriul e mai de noaptea minții chiar decât rechizitoriile lui Uncheșelu de pe vremea Ciorduței! O să vă scriu pe scurt mai jos întreaga tevatură ca să vă cruciți.

Giuliani este acuzat că, împreună cu californianul George Dickson III, a încercat(!!!) să producă un documentar despre treburile mizerabile ale lui Biden din Ucraina. Pentru a strânge informațiile necesare, după cum transparent se cunoaște, Giuliani l-a contactat pe fostul Procuror General al Ucrainei, cel care, de altfel, a plătit cu funcția tentativa de a ancheta treburile murdare ale lui Hunter Biden în afacerea Burisma. Faza mișto este că această acțiune a fost calificată de către FBI ca – țineți-vă bine! – tentativă de amestec a unei puteri străine în procesul eletoral din SUA. V-ați revenit? Da, dragii moșului, există investigatori chiar mai cretini decât ăia care-l acuzau pe Ponta de evaziune fiscală pentru că ar fi plătit niște facturi cât se poate de oficial către un terț!

De fapt, ca să fie treaba treabă, din materialele puse pe masă de FBI rezultă că Dickson era cel care dorea să facă documentarul și care l-a angajat pe Giuliani. Ei bine, care-i crima lui Giuliani? Că ar fi primit ca drepturi de autor vreo 200 000$ și un drum plătit de Dickson cu avionul său privat. Tăticule, asta e de noaptea minții!

Există o poveste despre niște informații legate de fapte de corupție care-ar fi ajuns din România direct la Giuliani. Probabil vă amintiți declarația cu pricina. Ei bine, o păsărică îmi spune că prețul plătit pentru ca respectivele dovezi să nu ajungă la Giuliani au constat în lăsarea în libertate a celui care avea dovezile. Curat, frumos, perfect justificat, exact ca într-o adevărată democrație în care, nu-i așa, dreptul triumfă întotdeauna.

Atât pentru azi. Vă mai las să respirați întrucât îngurgitarea bruscă de prea multă „pastilă roșie” poate provoca șocuri!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: https://trenduri.blogspot.com/