Analize și opinii

Dan Diaconu: “Azi, 1 aprilie 2023, e o zi cu adevărat istorică”

Tancurile Challanger livrate Ucrainei au reuşit să spargă barajul rusesc. Evgheni Prigojin, şeful Wagner, a declarat că a fost trădat de Putin, astfel încât a întors armele împotriva Rusiei, alăturându-se armatei Ucrainei. De asemenea, le-a arătat ucrainenilor o cale secretă – care are de-a face cu tunelurile din Bucegi – şi astfel, în dimineaţa acestei zilei, tancurile ucrainene au înconjurat preşedinţia Rusiei, de unde Putin a fost scos încătuşat de către Laura Codruţa Koveşi. Aceasta l-a predat Curţii Penale Internaţionale.

Întreaga operaţiune a fost supervizată de un portavion american de ultimă generaţie care a plutit pe cerul Moscovei, asigurând astfel buna desfăşurare a evenimentelor. Publicul rus a fost impresionat de noua armă americană. Mai mulţi cetăţeni s-au strâns în Piaţa Roşie scandând: „Davai ceas, davai Palton/ Ia-mă în portavion!”. Un comitet american format din oameni de ştiinţă britanici a inaugurat cursuri de formare a cetăţenilor ruşi din piaţă, cărora li s-a explicat cum de reuşeşte portavionul american să plutească pe nori. Este vorba despre o nouă formă de propulsie care se bazează pe forţa cur-cu-beu-lui. Cetăţenii au fost încurajaţi să meargă cu spatele, stând mai aplecaţi până când simt respectiva forţă împungându-i.

Din arest Putin a semnat o declaraţie spunând că adevărata sa natură este una trans, că se simte aproximativ 62.7% femeie, 14.37% bărbat şi resul se împarte între alte patru sexe necunoscute. Experţii LGBT de la faţa locului au studiat cu seriozitate cererea constatând justeţea manifestărilor lui Putin care astfel a fost pus sub protecţia LGBT International, fiind făcut ambasador al mişcării. Curtea Penală Internaţională a fosta atât de impresionată de turnura evenimentelor încât nu doar că l-a eliberat instantaneu pe Putin, dar i-a facilitat şi o „noapte de poveste” cu Biden. Din nefericire, de emoţie, Biden a avut parte de o continuă incontinenţă de defecaţie, întreruptă doar de flatulenţe lungi şi zgomotoase, astfel încât nu s-a putut consuma actul de iubire dintre cei doi.

Preşedintele Elenskyi a fost decorat cu „Steaua Eliberării” de către preşedintele rus Volodimir Zelenskyi, într-o ceremonie în care – se relatează de la faţa locului – rândunelele s-au oprit din zbor, plângând de emoţie. Marele lider, adevăratul bărbat al planetei, Volodimir Zelenskyi, şi-a luat angajamentul în faţa oglinzii să continue proiectul său de eliberare totală a lumii de sub teroarea ruşilor din Alfa Centauri, dezvăluind în premieră că i s-a arătat în praf ameninţarea iminentă.

La mausoleul lui Lenin a fost inaugurat un birou unde cetăţenii din spaţiul fost rus pot renunţa la naţionalitatea lor. Chiar în această dimineaţă, cu lacrimi în ochi, un cetăţean venit de la mii de kilometri cu scopul de a fi primul care-şi denunţă naţionalitatea rusă. Acesta ne-a declarat: „Am fost făcut rus cu forţa. Vreau să pot renunţa la această naţionalitate pe care nu eu am solicitat-o. M-am opus din toate puterile părinţilor mei ruşi care însă, iată, m-au făcut rus cu forţa. E o tragedie pentru minte să am atâtea de îndurat sub regimul tiranic al ruşilor” – ne-a declarat omul acceptând să-şi dezvăluie numele în ciuda ameninţărilor la care a fost supus. Mai adăugăm că cetăţeanul rus care a spart gheaţa, Ben Wallace pe numele său, mai e şi cetăţean de culoare care a înfruntat cu eroism tirania ultimilor ani, iar acum se simte eliberat de acest jug, devenind cetăţean internaţional.

Revenim cu o veste excepţională din România, unde cetăţenii Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu au hotărât de comun acord să-l ia de soţie pe Klaus Werner Johnnis, inaugurând astfel familia triunghiulară. „Era un moment necesar. Nu mai puteam să lăsăm iubirea dintre noi neîmpărtăşită” – ne-a declarat emoţionată mireasa Klaus. „Aştept de atâta amar de vreme să-mi oficializez relaţia şi mă bucur că cei din clasa politică au dat dovadă de înţelepciune şi de o abordare euro-atlantică a acestei situaţii.” Cei doi gineri, profund emoţionaţi, au plâns pe perioada întregii ceremonii efectuată de consilierul AI Ion, care nu s-a putut abţine, dezvăluindu-şi în aplauzele mulţimii entuziasmate latura sa profund LGBT.

Cam atâta am putut să raportez, dragii mei. Sunt atât de plin de emoţie încât trebuie cu urgenţă să găsesc o ecologică sau un tufiş pentru a o vărsa înainte de a mă uda complet. Ceea ce e clar e că azi, 1 aprilie 2023, e o zi cu adevărat istorică. Vă ţin în continuare la curent!

Autor: Dan Diaconu

sursa: https://trenduri.blogspot.com/

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu