Analize și opinii

Cristina Isabela: „De omicron doar fatalaii se plang!”

In peste 95% din cazuri, aceasta varianta se manifesta prin: raguseala, nas infundat si durere de cap (moderata). Dar, evident ca planeta este plina de neterminati (barbati “in toata firea” se cred ei), care infectati fiind cu acest virus se manifesta ca si cand ar fi infectati cu o boala incurabila, care le sfasaie carnea si le macina creierul. In momentul in care se infecteaza, incepe panica si isi suna medicul de familie:
“Doamna doctor, inevitabilul s-a produs! Sunt infectat! Sa ma declarati, sa sunati salvarea, sunt disperat!”.
Prietene, tu nu esti disperat pentru ca ai motive, tu esti disperat pentru ca esti un fatalau penibil. Eu in locul medicului tau de familie, te-as declara in Sfanta Scriptura. Vrei sa te declar? Stai ca te declar eu, in: Sfanta si dumnezeiasca Evanghelie, in Tetraevangheliar, in Canonul catre Maica Domnului si o sa mai gasesc eu cateva locuri sfinte unde sa te incadrez, ok?
Vrei sa vina salvarea acasa, sa iti faca test, pentru ca tu esti un neterminat, incapabil sa se testeze singur, dupa care sa mearga civilizat la cabinetul medicului de familie. Cine vrei sa te testeze, scumpete, ca o rezolvam si pe asta? Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril? Sfantul Silvestru? Sfantul Vasile cel Mare? Sfanta Cuvioasa Parascheva? Cu cine vrei sa vorbesc, sa vina sa te scormoneasca in nas, mai, scumpete, ca tu nu poti fi scormonit in nari, de oricine?
Dupa ce rezolvi cu fatalaul asta sa il declari peste tot, urmeaza vaicareala: “E foarte nasol, sunt racit, ma doare capul, e greu, e dureros”.
Pe el, de fapt, il doare fix in cot: e infundat, e ragusit, si are o mica cefalee. Dar, daca il suni sa il intrebi cum se simte…o sa ai senzatia ca e pe moarte, ca trebuie sa te pregatesti de privechi.
Cu ei se face pandemia, cu ei se intretine panica. Cu ei vrem sa luptam impotriva dictaturii, cu fatalaii astia care “conduc trotineta”.
Eu, daca as avea acasa, ceva de genul asta, eu l-as folosi pe post de mop!
PA!

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu