Analize și opinii

Cristian Moisoiu: „Cum a tratat Iohannis mandatele sale? Păi, cu fundul”

Cum a tratat Iohannis mandatele sale? Păi, cu fundul. Mai întâi s-a așezat cu fundul pe una dintre operele lui Brâncuși. Apoi, s-a așezat cu fundul pe România educată, proiectul cu care s-a lansat în alegeri. Guvernul ales de cetățeni l-a tratat cu fundul pentru că nu era guvernului lui. Acum, s-a așezat cu fundul pe justiție. Mno, așa i-a tratat el pe cetățenii care l-au pus acolo, cu fundul….
Și totuși, limbile în jurul său n-au încetat să bălească. La fel ca la Băsescu, pe care acum mulți dintre foștii băsiști îl înjură.
Morala e in vorba poetului “limba noastră-i o comoară, în adâncuri infundată.” Da, în fundul lui Băsescu, apoi al lui Iohannis. Când se vor dezlipi de Iohannis, acele limbi vor avea aceleași grețuri ca acum la Băsescu. Dar, nu înainte de a avea un alt fund prezidențial de lins. “Asta e soarta orășanului român astăzi, mai ales a celui mai privilegiat dintre noi, care este securistul.”

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • …doar intreb… gauleiteru’ a ajuns ACOLO singur? EL este de ”vina”? s-a auto-intitulat, s-a auto-proclamat, s-a auto-inscaunat? s-a AUTO-ALES? ori… hmm! e ceva putred in Danemarca (”Something is rotten in the state of Denmark!”)… acu’, sincer, ma intreb daca ofiteru’ ala era de la servicii… este singura dilema pe care o am… ca de chestiile de mai sus sint lamurit de prea multi ani…

  • E o minciuna!Nu cred ca romanii au votat o asemenea mizerie de om!Sa nu uitam,au fost 66% din cei 40%care s-au prezentat la vot nu dintre romanii inscrisi pe liste!Oricum listele sunt umflate bine.Nu mai suntem de mult 18 milioane de alegatori,mai mult de 14-15 milioane nu mai suntem!Deci ar fi cam 30% din care jumatate sunt voturi fraudate de sts si de serviciile secrete tradatoare si vinzatoare de neam si tara si ar mai ramine cam 15-20% dintre romani care s-au lasat pacaliti de acest idiot infect!!!