Analize și opinii

Cred că Rusia va începe atacurile împotriva „centrelor decizionale” de la Kiev, biroul președintelui, Ministerul Apărării, Statul Major și Serviciul de Securitate al Ucrainei

Z’drastie.
Cred că Rusia va începe atacurile împotriva „centrelor decizionale” de la Kiev, biroul președintelui, Ministerul Apărării, Statul Major și Serviciul de Securitate al Ucrainei. Nodurile feroviare, depourile și studiourile de televiziune vor fi de asemenea, vizate.
Americanii au depășit „liniile roșii” furnizând arme grele Kievului.
Se pare că va avea loc o reuniune de urgență a Dumei de Stat. Și se vor lua decizii.
Ce soluții ar putea fi? Oprirea livrărilor de gaze către Europa, inclusiv exporturile de petrol. Cred că se vor lua decizii, dar asta nu mai este treaba Dumei de Stat, ci decizia Președintelui în calitate de Comandant Suprem asupra unor posibile atacuri asupra centrelor decizionale, adică asupra centrelor politice.
Care obiective pot fi în acest caz? În primul rând, administrația lui Zelensky. Asta practic paralizează activitatea lui Zelensky în calitate de președinte.
Este clar că dacă nu există administrație, atunci va fi imposibil de exercitat controlul politic.
A doua este pentru Statul Major și Ministerul Apărării. Cu același efect, în ceea ce privește comanda și controlul strategic. Inclusiv în aprovizionare. Și niște lovituri decisive în sistemul de comunicații.
Atacurile vor fi și asupra depozitelor feroviare, pentru că, deși nu există suficiente locomotive diesel ele există, iar aceste locomotive diesel ar putea înlocui locomotivele electrice.
De-asemenea și asupra sistemului de control al traficului feroviar, astfel va paraliza circulația trenurilor și va fi imposibilă refacerea acestuia într-un interval de timp rezonabil.
Cred că se poate vorbi de lovituri mai aprofundate, ca să zic așa, și împotriva centrelor complexului militar-industrial ucrainean, care nu a fost încă supus unor lovituri serioase, din moment ce restaurarea echipamentelor, inclusiv și a celor aeronautice, se desfășoară cu succes. Desigur, atacurile vor fi asupra clădirilor SBU, Ministerul Afacerilor Interne, de pe teritoriul Kievului.
Aproximativ un astfel de spectru va fi probabil ales ca obiecte de impact. Nu exclud în acest caz, ca mediul informațional de la Kiev să devină obiectiv de atac. Acestea sunt posturi de televiziune și ar fi necesar pentru a paraliza războiul informațional împotriva Rusiei.

Autor: Ivan Grigorievici