Analize și opinii

Cornel Nistorescu: „Prea mulți confrați sunt partizanii ideilor și acuzațiilor care vin peste noi din afară.”

Prietenii mei mulți necunoscuți îmi scriu ca niște soldați de veghe. Mă ajută să văd lucruri care îmi scapă, fenomene periculoase, întîmplări ciudate și aberații politice. Transmit semnale ca niște antene sensibile ale politicii, ale economiei, ale pandemiei, ale mutilării libertăților etc. Mulți dintre cititori ne ajută enorm cu semnalele lor. Chiar ne încurajează. Ne conving că nu toată populația doarme somnul resemnării. Că, în străfunduri, România a rămas neatinsă, curată, nesupusă, demnă. Nu avem dreptul să o ignorăm, chiar atunci cînd o singură voce își cere dreptul la exprimare și cere dreptate. Lumea mare are dreptul să închidă gura unui om în aceeași măsură în care el, dacă ar putea, ar avea dreptul și acoperirea morală de a astupa la rîndu-i gura lumii.
Nu public numele autorului de mesaj (pe care îl împărtășesc în întregime) pentru că nu vreau să-l văd la stîlpul infamiei, devenit ținta pietrelor, a zoaielor, a imprecațiilor și campaniilor de terfelire, comise în numele securității României, al europenismului inatacabil (dar mai folositor pentru unii decît pentru noi !), al umbrelei de securitate, al statului de drept etc.

Cornel……

Sat, Jan 15, 10:08 PM (11 hours ago)

to me

M- a apucat oftica pe ipocritii astia….
   Ambasadele de la buc. ..au amutit! Fantome umplute cu vata de sticla!
    SUA, unde sunteti dragi ambasadori? Atata tristete, ne face sa suferim.. Nu trecea o zi fara sa va amestecati in treburile interne ale Romaniei, — evident acesteia lipsindu-i ministru de externe, sau poate neputand sa iasa din incremenirea pozitiei de drepti– ) sa condamnati ciuma rosie ,PSD -ul .
   Dar Franta…. cu o innsecuritate exploziva, un ” islamo- gauchisme evident, teritorii de non- droit, crestini agresati.. ” Nous sommes chez nous!”, justitie laxista favorabila imigrantilor, un ministru al justitiei Dupont- Moretti partinic.. 
Va place ” golaneala” fostilor ministri Ghinea si Paslaru ( locotenenti ai lui Ciolos ” francezul nostru si goarna progresista a UE in Rom.)
Detuneaza in cuplu, fonduri europene si din PNNR ( propria lor opera) Cumva ..” conflict de interese , abuz de putere”???   ” Circulez il n’y a rien a voir!”…..
   D.le Timmermans, ce faceti, PSD- ul nu mai este un partid al prostilor si needucatilor?? Nici un ” bonjour” d.lui presedinte, care si a tras „nevasta noua” , ciuma aia , o stiti. Fascista! … o nevasta fascista…asta da mariaj…
     Dar scumpule  prim ministru al Olandei.. Mr. Mark Rutte, vi s-au epuizat jignirile si umilintele adresate coloniei Rom. ?
Va rugam pe toti cei amintiti sa primiti admiratia noastra fata de dublul limbaj in care excelati ! Ne lipsiti, suntem debusolati!

Prea mulți confrați sunt partizanii ideilor și acuzațiilor care vin peste noi din afară. Parcă ar fi soldații (sau mercenarii) ideilor de import obligatorii pentru țara noastră. Noi ne propunem să găzduim și vocea celor care o apără. Suntem de partea celor care visează o Românie europeană cu identitatea și istoria ei, cu obiceiurile și valorile sale, chiar și cu legile pămîntului, parte a unui concert european, iar nu dormitor pentru o armată de slujitori și muncitori pentru Europa.
Cît privește poziția interesată a ambasadelor marilor puteri acreditate la București…

Autor: Cornel Nistorescu

Sursa: cotidianul.ro

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu