Analize și opinii

Cornel Nistorescu: Echipa de tablă vopsită

Ca de obicei, Rareș Bogdan face zgomot mare exact cînd populația se odihnește și are nevoie de liniște. De data aceasta, el a lansat chiar de Ziua Muncii o listă de ”valori” ale PNL, în fapt o înșiruire de nume scoasă cu un pieptăn ruginit de sub frizura lui lucioasă.

„Acum, nu prezenţa mea e cea mai importantă, că nu sunt eu nici cel mai deştept, nici cel mai frumos şi priceput de acolo.(Doamne, este așa de adevărat că poate să și scrie propoziția și pe autoturism,și pe casă și pe toată fruntea-n. red.) Dacă e nevoie de mine, voi veni, deşi am proiecte importante la Bruxelles(!!???-idem). Dacă nu, sunt convins că putem să mergem cu nume foarte importante, de la Dan Motreanu, la Gheorghe Falcă, de la Robert Sighiartău, la Alexandru Nazare, de la Ilie Bolojan, la Rareş Bogdan, Cristian Buşoi, Raluca Turcan, oameni care sunt recunoscuţi ca lideri. Gheorghe Flutur, Iulian Dumitrescu. Miniştrii vor avea şi un rol important în campania electorală din 2024 şi de asemenea în prestaţia guvernamentală”.

Să o luăm băbește!
1. Rareș Bogdan – un lătrău înfometat de micul ecran, cu zero performanțe prin toate domeniile prin care a călcat.
2. Dan Motreanu – biografie neconcludentă
3. Gheorghe Falcă – tot zero, cu urme triste la Arad
4. Rober Sighiartău – un alt zero spilcuit. Recitiți articolele lui Octavian Știreanu, Apostolii cămătăriei cu gulere albe, în Cotidianul.ro
5. Cristian Bușoi – băieții în acțiune
6. Raluca Turcan – duduie politică pavoazată
7. Iulian Dumitrescu – copie la scară redusă a lui Mircea Cosma
8. Alexandru Nazare – a mai arătat o dată ce poate în echipa lui Vasilică Cîțu. Și n-a putut nimic!
9. Nu pot să cred că Ilie Bolojan face parte din această gașcă.
În ce-i privește pe Vasile Blaga și pe Gheorghe Flutur nu mai trebuie adăugat nimic. Știu și pisicile cît de breji și de „performanți” au fost!

Autor: Cornel Nistorescu

Sursa: cotidianul.ro