Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Victoria e aproape, tovarăși!”

Dragi prieteni! Poporul român este un popor de dreapta, cu nevoi de dreapta! Nu-l sperie nimic: nici austeritatea, nici scăderea veniturilor, nici creșterea prețurilor la utilități, nici lipsa accesului la educație și la sănătate! Visul lui de secole este să nu trăiască în comunism! Pentru asta este gata să sacrifice orice: democrație, libertate, drepturi individuale și colective!
Iohannis și guvernarea asta sunt, pentru el, un dar de la Dumnezeu! E singurul lucru pe care l-ar apăra, chiar și cu prețul vieții! Pot să ne ia totul! Numai să nu se atingă de televiziuni! Care să le spună cât de deștepți și de dedicați sunt ei cauzei adevărate: victoria dreptei, și distrugerea statului social, această rămășiță comunistă, care stă încă în calea bunăstării și fericirii noastre! Victoria e aproape, tovarăși! Încă un efort! Se poate!
PS: deși nu pare, are legătură cu cele de mai sus. În România educată nu se găsește nimeni să inventeze, pentru popi, instrumentarul necesar exercitării ritualurilor, barbare și lipsite de sens, dar asta e, până mor toți bășinoșii și știrbii, religioase? Spre pildă, un trafalete, sau așa ceva, cu ajutorul căruia copilul adus la botez să fie scufundat în cristelniță de la cel puțin doi metri între el și popă, conform normelor în vigoare? Hai, că nu trimitem rachete pe Marte!