Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Ura împotriva statului a atins paroxismul”

Ura împotriva statului a atins paroxismul. Ceea ce face Cîțu, alimentând campania împotriva bugetarilor, care au îndrăznit să protesteze împotriva ”genialei” sale guvernări, este o crimă împotriva națiunii române!
Printre multe alte ”idei” de a distruge sistemul instituțiilor de stat, a apărut și aceea de a desființa Apele Române, pe motiv de blondă angajată pe nu știu unde. Asta în lumea în care apa este deja motiv de războaie și generatoare de mari deplasări de populație, din cauza lipsei accesului la apă. Vă puteți imagina ce ar însemna privatizarea surselor de apă, și a sistemului de gospodărire a ei? Sistem care a fost printre cele mai performante din lume!
Dar idioții se bucură că le-o trag ălora de la ”stat”. Națiunea română și-a pierdut rațiunea! Are să dispară, din lipsă de inteligență, din ura față de celălalt, din invidie și din incapacitatea de a-și imagina un viitor în care să fim toți.

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Deajuns sa-ti intorci privirea mai spre est ca sa vezi ce-au reusit unii sa faca prin puterea lui “a imagina” . Ca apoi sa ti-o intorci “acasa” ,spre old good west ca sa vezi neantul care ne absoarbe.

  • Daca ura impotriva statului atingea paroxismul, vedeai puhoaie de oameni demonstrand pe strazi si strigand: jos criminalii!
    Ura inca nu a atins paroxismul. Din pacate, va atinge paroxismul cand va fi prea tarziu sa se mai salveze ceva, sau pe cineva din tara asta. Dumnezeu sa aiba mila de noi…