Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Un dement trebuie să administreze statul, pe care îl urăște profund, și pe care vrea să-l distrugă!”

Cîțu zice că nu înțelege rostul protestelor bugetarilor, că nu este cinstit față de sectorul privat. Dar evaziunea fiscală turbată, practicată de sectorul privat este cinstită față de societate? Toți din privat vor ”ajutoare de stat”, ”investiții”, dar când este să plătească ce datorează statului, și propriilor angajați, îi lovește așa o amnezie, de nu mai știu cum să fugă de Fisc.
Cîțu a ajuns un extremist! Un dement trebuie să administreze statul, pe care îl urăște profund, și pe care vrea să-l distrugă! Cum am ajuns aici? Cine l-a inventat pe țâști-bâștiul ăsta? Ce face acum? Se răzbună pe noi pentru că BNR i-a tras-o, după ce a atacat leul? Acum vrea să desființeze sindicatele din sectorul public. Să se răzbune pentru că au scos oamenii la proteste! Ce urmează?
”Mediul de afaceri” e o adunătură de tâmpiți? Oamenii ăștia nu-și dau seama că politicile economice și sociale ale guvernului Cîțu sunt principala amenințare pentru el? Că au numai de pierdut sprijinind așa ceva? Pe ce se bazează? Pe evaziune, în continuare? Pe sifonarea unor bani publici? Pe corupție? Că pe un mediu economic sănătos nu au cum se sprijini. O societate profund inegalitară, un stat slab, sisteme publice de educație și de sănătate subdezvoltate sunt tot atâtea probleme pentru mediul de afaceri. Începând cu imposibilitatea de a recruta forță de muncă pregătită. Nu toți au bani, să comande pe Internet, și să se rezume tot mediul de afaceri la livrarea la domiciliu! Cine produce bunurile de consum? Importăm? Cu ce bani?
Cîțu a rămas, cu gândirea, în epoca lui Marx. A capitalismului primitiv, care a născut lupta de clasă și tot ce a urmat. Unii au învățat din istorie. Alții, nu! Iar consumul de pătrunjel nu ajută…

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • …intreb si eu… nu ca mi-ar raspunde cineva… CINE a facut posibil ca sa ne conduca statu’ ”un dement”? el este ”dementu’? eu, in naivitatea mea, nu cred asta… ma rog! poate sint si eu ”dement”…

  • Dac-ar fi vorba doar despre UN DEMENT { acum incep oamenii sa se prinda ca asta n-are toate tziglele pe casa } n-ar fi asa mare paguba : al schimbi intr-un fel sau altul si scapi de el insa , nenorocirea este ca-s multi dementii si tradatorii poporului roman care s e mai si lauda ca-s patrioti pe deasupra . Unul la Cotroceni , unul la Victoria si altii in Parlament …total pas’patru vorba lui Pristanda .

  • Pîna nu vom întelege ca tot acest rau vine de la nemernicul antinational de la Cotroceni,tara va merge din rau în mai rau pîna la disparitie totala!Asta se doreste! Asta doresc ,,partenerii strategici” si nestrategici!Asta face individul de la Cotroceni!