Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Termocentrala Mintia este închisă în seara asta. Ordin de la UE”

Termocentrala Mintia este închisă în seara asta. Ordin de la UE. Să nu tușească Greta Bioenergeta! Momentul debranșării de la sistemul energetic național este perfect ales! Urmează cel puțin o lună de caniculă! Consumul va crește în draci! Mă tem că nu vom avea de unde importa pentru a compensa lipsa capacității de la Mintia. Că și la alții este caniculă!
Gunoaiele astea liberalo-useriste nu s-au deranjat să se bată cu ăia de la Bruxelles. Și așa dezindustrializarea României nu mai justifică astfel de reduceri de emisii. Dar de ce să ne fie și nouă ceva mai bine? De ce să nu câștige străinii de pe urma noastră? Slugile nu merită un tratament omenesc! Slugile să-și vadă lungul nasului!
Și mai este ceva. Distribuțiile de energie sunt pregătite cu rețelele să facă față vârfurilor de consum din cauza caniculei? Ce se întâmplă dacă jumătate de București este privat de electricitate? Dacă se ”împușcă” cablurile și ceva transformatoare? Dacă iau foc deșeurile vegetale și se topesc ceva stâlpi din rețeaua de distribuție de înaltă tensiune?
Comitet de criză la Primărie? Nema! Ați văzut vreun cort cu aer condiționat, cu personal medical, prin oraș? Când le monta Firea, se lăsa cu înjurături. Acum, mucles! Nu stricați feng-shuiul oii crețe!
Mai gândește cineva prin țara asta, sau ura împotriva Ciumei Roșii le-a luat mințile tuturor? Important e doar să nu facem ca ei, chiar dacă asta înseamnă prăbușirea în haos!