Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Rugați-vă, dobitocilor, să funcționeze economia Germaniei!”

Ce o fi atât de greu de priceput hăul spre care ne îndreptăm? Nu-ți trebuie cine știe ce expertiză pentru a desluși adevărata situație. Aa, dacă ești un cretin și, pe deasupra, ticălos… s-ar justifica obstinația cu care îți susții aberațiile.
Domnul Constantin Gheorghe le zice bine, ca de obicei:
Ăștia din Europa, lideri de opinie, vezi bine, sau început să-l înjure vârtos pe cancelarul german, care cică nu vrea embargou asupra gazului rusesc, din motive economice. Deci, egoiste! Bă, cretinilor! Germania este motorul economic al Europei. O ia Germania la vale, sugeți toți plua, cretinilor! Credeți, imbecililor, că o să mai primiți salariile alea grase, dacă sponsorii voștri, grupuri economice importante, încep să intre în declin? Bă! Sunt 500 de milioane de europeni, și numai câteva sute de mii dintre ei ar putea suporta cu adevărat costurile unei crize economice! Restul? Cum le-o fi norocul!
Rugați-vă, dobitocilor, să funcționeze economia Germaniei! Care n-o fi fost ea chiar ușă de biserică în materie de politici economice, dar a tras pe mulți după ea. Chiar nu înțelegeți cum merg lucrurile? Chiar nu înțelegeți că Europa este în declin? Și o recesiune dură îi trebuie, ca să se cam aleagă praful! Ce dracu! V-ați drogat toți cu bășinile lui Elenski? Față de cetățenii țărilor voastre nu aveți obligații? Ceată de ipocriți!

Autor: Constantin Gheorghe