Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „România continuă neabătut pe drumul său spre disoluție, ca stat și ca societate.”

Țara noastră mulți proști suportă! Și suportă, și suportă, și suportă…O firmă de ”vânători de capete” caută să recruteze un secretar general pentru Ministerul Tineretului și Sportului. Actualului, detașat dracu știe de unde(nici nu interesează, până la urmă), i-a expirat detașarea de luni bune!
Doar că secretar general al unui minister ar trebui să fie cea mai înaltă funcție la care poate aspira un funcționar public. Acum au să ia un ”corporatist de bine”, care habar nu are de viața lui, și-l pun direct secretar general. Să schimbe dracului și denumirea ministerului. ”Corporația pentru eșecuri sportive în serie și videochat”. Să știm un rost și o socoteală! Să le facă tembelilor un model de afaceri! Că atât ne mai duce mintea! Ce nevoie avem de sport și ce sunt alea politici pentru tineri? Tinerii se descurcă și singuri cu drogangeala, pileala și pornoșagul!
România continuă neabătut pe drumul său spre disoluție, ca stat și ca societate. Asta vrem, pentru asta am votat, de asta nu protestează nimeni. Dacă suntem liberi să ne facem mangă la crâșmă, e ca și cum am fi în Rai și l-am prins pe Dumnezeu de un picior! Nu ne mai trebuie nimic! Fericire în stare pură!