Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „N-ar pune jurnaliștii patriei mâna pe vreo carte nici să-i pici cu ceară!”

Se întinde prostia aia cu ”avem cu 60% mai mulți angajați la stat ca pe vremea lui Ceaușescu!” Zău? Atunci TOȚI eram angajați la stat! Excepțiile nu treceau de 1%-2% din forța de muncă, gen cooperație, și probabil avocatură, mici meșteșugari, etc.
Nici dacă spui că avem mai mulți angajați în administrație, poate, dar nu cred. Pentru că era sistemul dual, partid și stat. E drept, la vârf cei din administrație erau angajați, concomitent, și la partid, și la stat, fără a fi plătiți dublu, nicio grijă! De exemplu un secretat al Comitetului Județean PCR este și vicepreședinte la Consiliul Județean, care făcea fix ce fac actualele Consilii Județene. Cred că dualismul ăsta mai era pe la Cultură. Și cu asta, basta!
N-ar pune jurnaliștii patriei mâna pe vreo carte nici să-i pici cu ceară! Le dau clasă de departe foștii angajați din aparatul propagandistic comunist. Ăia erau parfum! Cu studii, frate! Cu doctorate pe bune! Nu terminase unul ”Spiru Haret” sau cine știe ce altă dugheană care vinde diplome!
Bine, pa! Dacă vreți să-i dați afară pe unii, faceți-o pur și simplu, nu mai căutați argumente acolo unde nu sunt! Deși văd că mulți-mulți, dar ăștia dă driapta angajează ca disperații! Statul e bun dacă dă de haleală alor ”noștri”! Dacă nu, nu! Un sincer plimbați ursu, bă!

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu