Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Mandolină, bețiv mic și scump! Obișnuiește-te cu gândul: ai pierdut partida!”

Nu mai pot cu ”îmbrâncirea” lui Orban la paranghelia aia jenantă de ieri. Să ne înțelegem bine: conform deciziei CSAȚ, patru oameni au permanent coadă de la SPP, indiferent că sunt în exercițiul demnității, se duc la piață sau la o bere cu prietenii: Președintele, Premierul, Președinții celor două Camere ale Parlamentului.
Conform procedurilor Serviciului, înainte de a începe activitatea oamenii SPP au verificat totul în sală, în primul rând căile de evacuare în caz de orice. Cei de la firma aia de privată de pază ascultau de șefii de dispozitiv de la SPP! Să fim serioși! SPP și-a cam învățat lecțiile oferite de ”viață” și își fac treaba ca la carte. Hai să nu ne podidească lacrimile de mila lui Șică Mandolină: tai o felie de realitate dintr-o poză, și-l faci martir al tiranului de la Palatul Victoria. Acolo nu a fost nimic! Dacă punea mâna vreun badigard pe Mandolină, ăla zbura de nu se vedea! Ce dracu! Suntem copii?!
Mandolină, bețiv mic și scump! Obișnuiește-te cu gândul: ai pierdut partida! Antrenează-te, sub deviza: cine sare, ia cu suspendare! Nu ai cum scăpa cu ”faptele nu există”! Există, bre! Multe! Și documentate! Ești prizonier, bre! Sistemul ticăloșit te-a folosit, și acum te aruncă la gunoi! Chiar nu știi ce și cum? Ai fost beat timp de trei decenii? Superb! Acum pățești!

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • sica mandolina este mai mult decat naiv ca nu si-a dat seama ca este folosit. A fost folosit atat incat este uzat la maxim,numai bun de aruncat la gunoi.