Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „În România, niște demenți s-au apucat să profaneze mormintele soldaților sovietici”

Înțeleg că, în România, niște demenți s-au apucat să profaneze mormintele soldaților sovietici, excitați fiind de isteria anti-rusă ce se întinde ca râia în țara astea de nebuni. Au uitat că e plină Rusia de morminte ale soldaților români, morți în același război, la fel de absurd ca toate războaiele. Chiar ne-am simți bine să vedem mormintele soldaților români profanate? O să auzim veșnica lozincă: ”Rușii sunt niște bețivi sălbatici, de aia au făcut-o!” și se va cânta șlagărul ”Moarte rușilor! Să-i ștergem de pe fața Pământului!” Bine, să zicem că de aia au făcut-o, pentru că sunt niște hoarde însetate de ”sânge”. Dar noi de ce dracu am făcut-o? Pentru a arăta că aparținem Occidentului, și avem valori morale tari ca stânca?
Asta e: Slava Ukraine! Dobitocii care au profanat mormintele alea or ști că printre sovieticii morți aici, în România, erau și ucraineni? Dacă au profanat mormintele unor ucraineni?
Gânditul nu e de noi! Și nici creștinismul nu ne-a făcut mai buni și mai civilizați…

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Chiar , este de neexplicat cum niște oameni crescuți într-o doctrină religioasă creștin- ortodoxă pot să decadă atât de jos moralicește. Cine îndrumă acești oameni pentru a produce aceste acte necugetate ?