Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „În PNL e măcel! O nouă gașcă luptă să ia locul vechi găști, cea a lui Orban. Și va învinge.”

Cum vă spuneam, Ciucă premier! Tot circul dezvăluirilor despre corupția unor miniștri din cabinetul Orban este doar pentru galerie! Nu știa onor tovarășu gradu despre ce era vorba? Că era ministrul Apărării, nu cârlig de rufe! Iar MApN are în dotare serviciu de informații și contra-informații. Care poate face ce vrea mușchii lui, că-l controlează dracu!
Dacă tot veni vorba despre achiziții de armament, se compară pocnitorile alea Beretta, cumpărate de Vela, cu lista de târguieli a lui Ciucă: rachete de tot felul, corvete, transportoare blindate, camioane, sisteme AA portabile și alte tâmpenii? Plățile alea în avans pentru Patrioate nu provoacă nimănui revolta?
În PNL e măcel! O nouă gașcă luptă să ia locul vechi găști, cea a lui Orban. Și va învinge. Dar Ciucă nu e personajul pozitiv în povestea asta. Nu! El are doar un par mai mare decât oricine din PNL. Oricum rețeta ”Să-i prostim pe proști!” funcționează fără greș! Iar aparatul de propagandă se adaptează din mers, lucrând să-i facă statuie lui Ciucă, timp în care debulonează vechile statui!
Trăiască lupta pentru ciolan, și ciorba de denunțuri la DNA! Nu țin de foame, dar amorțesc mintea tovarășilor telespectatori…

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • In urma cu doar vreo cinci ani SNP sub inteleapta conducere a lui Dumitru Coarna , solicita inlocuirea vechilor ” pistoale ” CARPATI cu , pistoale GLOCK iar azi , se uita ca atunci oferta BERETTA , a fost refuzata deoarece – ziceau cei din SNP – nici macar carabushii din Italia nu mai aveau decat rareori BERETTA in dotare caci , GLOCK-urile le inlocuisera chiar si-acolo . Si-o fi tras Vela ceva din semnarea acestui contract , nu se stie deoarece dl. Coarna , vad c-a pus batista pe tzambal caci , este deja deputat sau senator . Cat despre achizitiile lui Ciuca ” rachete de tot felul, corvete, transportoare blindate, camioane, sisteme AA portabile și alte tâmpenii? Plățile alea în avans pentru Patrioate nu provoacă nimănui revolta?” cum sa provoace revolta taman intr-o tara saraca …O TARA SARACITA precum este Romania ? Constantin Gheorghe , te anunt cu respect ca , din 2004 si mai precis din 2007 , Romania nu mai are voie sa puna un militar de cariera intr-un post politic 100% adica , fix asa cum s-a angajat ia aderare si cum este in TOATE tarile UE . Cred ca inclusiv la Bruxseless , PRESEDINTELUI ROMANIAI ai va fi sugerata/ amintita aceasta clauza , caci se pare c-a uitat-o iar de luni , nu se stie daca va mai fi la fel d e …consecvent in hotararea lui .