Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Hai, ștergeți Federația Rusă de pe hartă! Puteți? Succesuri!”

Perfect de acord! Putin trebuie învins. Adică Rusia trebuie învinsă! Că nu luptă Putin! Luptă armata statului rus! Vă dă mâna să-l învingeți pe el, pe stat? Atunci executați! Declarați război Rusiei, și arătați-le ce puteți! SUA plus NATO plus cine mai vreți voi. Hai, ștergeți Federația Rusă de pe hartă! Puteți? Succesuri! Susțin!
Nu mai amestecați lucrurile! Repet: este vorba despre statul rus! Vă reamintesc, dacă ați uitat: Germania, în 1941, n-a ajuns decât până la periferiile Moscovei. După care gata cu avansul! Retrageri, mici avansuri, iarăși avansuri, iarăși retrageri. Și uite așa ajunse Alioșa la Berlin!
Federația Rusă de acum nu este URSS ul din 1941! Este pregătită. Dacă va fi atacată de NATO și de SUA reacția va fi drastică. Sigur, vor fi pierderi și de partea rusă. Dar cine are suficiente forțe și mijloace pentru a controla zonele din care statul și armata ruse se vor retrage? Este cineva sigur că că atacarea Rusiei va fi aplaudată de cetățenii europeni? Se vor repezi să se înroleze? Coșciuge vor primi doar familiile soldaților ruși? Și atunci?
În concluzie, NU pe Putin trebuie să-l învingeți! Trebuie să învingeți Rusia! Hai, să vă văd! Că de dat din gură, sau de tastat aiurea putem s-o facem toți într-un mare fel. Cu practica e mai greu.

Autor: Constantin Gheorghe