Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Guvernul Ciucă va fi un eșec mai grav decât guvernul Cîțu”

Generalul Ciucă, soluția salvatoare? Bă, suntem proști! Imbecilul a făcut parte din Guvernul Cîțu, cel care ne-a băgat în căcat! Răspunderea miniștrilor este comună, deciziile în guvern se iau prin consens! Nu ești de acord cu ele, demisionezi! Și acum îl aduci în fruntea guvernului pe ăla care te-a băgat în căcat, să te scoată de acolo? De ce? Numai pentru că te-a băgat în belea? Și știe cum să guverneze prost?
Eu le spun ticăloșilor că în România nimic nu funcționează, nici măcar dictaturile. Cu dictaturile avem o lungă experiență. Cu experiența democratică stăm mai prost. Dar chiar de dată recentă, performanța noastră în democrație a fost evident mai bună decât cele din dictaturi. Să nu uităm că cei douăzeci de ani glorioși ai României, în comunism, sunt rezultatul liberalizării regimului. Fără liberalizarea aia, eram încă o Albanie în Europa!
Guvernul Ciucă va fi un eșec mai grav decât guvernul Cîțu. Dar oalele sparte le plătim noi! Unii, mult prea mulți, au plătit, și vor plăti, cu viața!

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • România se sud americanizează sub directivele și consilieri partenerului strategic. Social și economic suntem deja sud americanizati , o periferie a imperiului, unde sărăcia și abuzul sunt la ele acasă, mai este nevoie doar de o “junta” care să garanteze stabilitate și că privilegiile și afacerile “elitei” și investitorilor strategici nu vor fi deranjate.