Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Dacă vedem ce demenți propune în Guvern și în fruntea lui, te întrebi ce înseamnă, în realitate, dreapta românească.”

Marea problemă a sistemului politic românesc a fost, timp de 30 de ani, stânga nereformată, anti-europeană și toate celelalte bălării cretine de le auzim și-n sculare, și-n culcare. Nu contează că stânga aia nereformată și anti-europeană a dat țării o Constituție de care nu are de ce se rușina nimeni din țară, a băgat România în UE și în NATO(nu-i mulțumiți, că voi n-ați vrut acolo, nu-i așa?!), a reformat economia(cât a fost lăsat s-o facă!), a strâns cioburile sociale după guvernările ”dă driapta”. Bine așa, pentru asta, și pentru multe altele, MuiePSD.
Poate că a venit vremea ca onor șeptelul elitist român să-și pună problema dacă nu cumva și driapta românească are nevoire de o reformă. Să n-o lungim: spre pildă, PNL a avut la dispoziție șase ani pentru a pregăti revenirea la guvernare, asta însemnând recrutarea și pregătirea elitelor politice și administrative, pregătirea unui proiect de țară, a unuia privitor la rolul României în UE și în NATO, dezbaterea lor publică. Și, după ce vedem ce a produs, de fapt, ce demenți propune în Guvern și în fruntea lui, te întrebi ce înseamnă, în realitate, dreapta românească. Că nu poți trăi exclusiv din invocarea Brătienilor. Pentru că nu e sănătos, și apoi, la vremea lor, liberalii au început prin a fi de stânga!
Bolnavul politicii românești este acum PNL. Nu-i prescrie nimeni o reformă, pe post de terapie? Sau aia cu reformarea PSD a fost doar așa, de făcut impresie proștilor care nu știu pe ce lume politică trăiesc? Hai, aștept și eu că măcar câteva exemplare ale elitelor ”dă driapta” se scoală din coma intelectuală în care vegetează și scâncesc ceva pe tema asta!

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Mana pe care-o folosesti si la ” treaba ” si la sters popoul dupa , asta este la momentul actual ” dreapta romaneasca ” !