Analize și opinii

Constantin Gheorghe: “Am mai scris: o țară are tot dreptul să se apere. Ucraina nu face excepție. Nu asta este problema.”

Deci propaganda americană, care lucrează pentru Jele, vrea să mă facă să cred că rușii, acuzați că au furat până și animalele din grădina zoologică, vezi ratonul mascotă al unei unități de parașutiști ruși, au lăsat în urmă 430 de cadavre, la vedere, în ”camere de tortură”? Hai, mă! Alea sunt, dacă sunt, cadavrele celor acuzați de ”colaborare cu rușii” în timpul ocupației, lăsate în urmă de ”escadroanele morții”, primele intrate în bucata aia de oraș. Ce m-a șocat este povestea unei fătuci, altminteri veselă nevoie mare, care nu părea prea înspăimântată de ce i se întâmplase în lunile de ocupației, care îi descria pe ”clienții” camerelor de tortură rusești EXACT ca în fotografiile cu colaboratori cu rușii, legați de stâlpi, fotografii publicate de presa britanică.
Am mai scris: o țară are tot dreptul să se apere. Ucraina nu face excepție. Nu asta este problema. Problema este că la granița României s-a născut și crește o națiune-monstru. Oameni care au credința că Dumnezeu i-a lăsat pe Pământ pentru a-l curăța de ”lifte”, că sunt ruși, români, unguri și alții, ce nu se ridică la pretențiile lor de stăpâni. Cu așa ceva nu ai cum discuta. Să susții fără nicio ezitare o astfel de națiune este semn de nebunie. Dar când Hegemonului nu-i pasă de viața omului, când nu e vorba de cetățenii lui, e ceva bun la care ne putem aștepta?
Slava Ukraine!
Autor: Constantin Gheorghe

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu