Analize și opinii

Conspirația în care trăim

Anul trecut cam pe vremea asta era lockdown. Restricții înfiorătoare, restrângeri oficiale ale drepturilor fundamentale, armata pe străzi s.a.m.d. Încă de-atunci v-am vorbit despre vaccinuri, tulpini noi ale virusului și restul lucrurilor care se întâmplă acum. Cei care atunci mă făceau conspiraționist acuzându-mă că n-am habar de capul meu și că ceea ce scriu e strict rodul imaginației, acum îngroașă rândurile celor care-i înjură pe anti-vacciniști. Exact după scenariul pe care vi l-am prezentat.

Lucrurile merg însă înainte exact așa cum a fost „scenografiat”. Punct cu punct. Acum suntem într-un val 3. Era planificat. Populimea îngrijorată va intensifica presiunea asupra centrelor de vaccinare. La fel și producătorii vor tura motoarele fabricilor de vaccinuri. Deh, e cerere. Și uite-așa, treptat, cam peste tot în lume se va sări binișor de 50% din populație vaccinată.

Simt nevoia unei paranteze. Am auzit un argument cât se poate de cretin. Ceva de genul „am încredere în vaccin deoarece evreii și l-au făcut în masă; niciun oficial de-al statului Israel n-ar fi făcut ceva rău poporului său”. Probabil ați auzit-o și voi, argumentul fiind ventilat din mai multe direcții. Sunt două remarci pe care le am.

Prima ține de conspirație: de unde știi tu cu ce s-au vaccinat evreii? Întrebarea nu-i chiar lipsită de sens. N-ai cum să știi dacă vaccinul pe care-l faci tu e identic cu cel pe care-l fac ei. Oricât ați încerca să aruncați în derizoriu această întrebare, gândiți-vă că, fizic, n-ați fost în fabrică să vedeți ce anume vaccin fac ăia pentru Israel(și chiar dacă ați fi fost, ce folos deoarece n-ai ce să înțelegi dacă nu ești de specialitate).

Dar să lăsăm conspirațiile la o parte și să trecem la cea de-a doua remarcă. Presupunând că statul Israel ar avea o conducere care ar vrea să transforme poporul evreu într-un popor de supraoameni prin implementarea unui chip în creier, ați face-o deoarece conducătorii evrei au hotărât așa? E simplu să vezi Israelul ca pe o „unitate de monolit”. Nu e așa! Și la ei sunt oameni care se raportează critic la situație. Iar presiunea cu care sistemul caută să-și impună punctul de vedere este dusă la extrem. Spre exemplu, clipurile lui Rabbi Yuval Hacohen Asherov au fot șterse de pe Youtube, liderii comunității ultra-ortodoxe sunt intimidați s.a.m.d. Există un fel de autoritate care supraveghează internetul pentru a cenzura sau contracara mediatic opiniile critice. Nu în ultimul rând vă reamintesc că, în ciuda ratei imense de vaccinare, în continuare se înregistrează peste 5000 infectări pe zi. Noi, cu o populație de peste două ori mai mare, dar cu o rată de vaccinare infimă față de Israel, avem undeva la 6000 de infectări pe zi. Concluziile le puteți trage singuri, astfel încât închid paranteza. Să revenim la ale noastre.

Așadar, după ce companiile au turat puternic și au vaccinat mai bine de 50% din populația lumii, ne vom trezi cu o tulpină care va face ca vaccinarea să fie inutilă. Așadar, întreaga populime care se credea „imună” se va trezi din nou cu morcovul reactivat. Soluția? A spus-o Fauci, dar nu l-ați auzit. Cică soluția ar fi un vaccin care să elimine total virusurile gripale. Sună interesant, nu-i așa?

Lumea a mai cunoscut o campanie de eradicare a unui virus. În 1977 a fost eradicată variola în urma unei campanii mondiale de vaccinare. A meritat? Dacă aveți îndoieli, eu zic să vă uitați pe fotografiile celor infectați cu acel virus și vă veți răzgândi imediat. Era într-adevăr o boală groaznică, cu o mortalitate de peste 30%. Nici cei care scăpau n-o duceau grozav întrucât ori orbeau, ori făceau complicații articulare crâncene. Ca să nu mai vorbim de fața desfigurată care rămânea toată viața stigmatizată de boală. Într-adevăr, victoria împotriva variolei a fost una majoră. Însă de-aici vine și reversul medaliei.

De-atunci vaccinul s-a transformat într-un panaceu. Numărul vaccinurilor din schema standard s-a tot înmulțit. Da, nu mai avem ratele acelea imense de mortalitate infantilă. Sunt total de acord însă trebuie să ne gândim la rece dacă merită. Merită oare efortul de a face vaccinuri pentru viruși care au sub 0.5% rata mortalității? Unde apare fatalitatea în cazul virusurilor gripale? La bătrânii aflați în stadii terminale. Nu vreau să mă înțelegeți greșit, dar pe acei oameni nu-i întorci de la groapă. Asta e evoluția omului!

De când s-a descoperit antibioticul am trecut din exces în exces. Bacteriile au evoluat. Corpul nostru a devenit din ce în ce mai dependent de antibiotice. S-a pierdut din imunitatea naturală a omului. Cu vaccinurile se petrece același lucru. Sistemul imunitar lenevește. N-are de ce să lupte întrucât atunci când e cazul e „impulsionat” să producă anticorpi specifici. Astfel, sistemul imunitar nespecific ajunge să nu mai fie pus la lucru. Și, treptat, ne pierdem cea mai importantă armă imunitară, cea care luptă împotriva oricărui intrus, indiferent de tipul său.

Oare aici e conspirația? Virusurile gripale sunt virusuri ușoare. Mai faci o răceală, mai faci o gripă ce se întâmplă? Te doare capul, curge nasul, crește temperatura, ai frisoane s.a.m.d. Le știm. Cine intervine în cazurile acestea? Sistemul imunitar nespecific. Practic virusurile gripale sunt cele care-l mențin treaz întrucât, de-a lungul vieții, ne tot ciocnim de ele. Putem spune că scopul lor este acela de a ne antrena sistemul imunitar nespecific, de a-l ține treaz. Oare nu datorită faptului că nu sunt periculoase memoria imunitară e atât de mică în cazul lor? Organismul nostru știe destul de bine să-și organizeze „armatele”. De ce în cazul bolilor copilăriei anticorpii persistă toată viața, iar în cazul răcelilor și gripelor nu? Iată o întrebare.

Așadar ce anume face mega-vaccinul anunțat de Fauci? V-o spun încă de pe acum: un dezastru. Îți promite că nu vei mai face răceală și gripă. OK, e în regulă? Hai să ne gândim ce s-ar întâmpla acum dacă un nebun ar da din nou drumul virusului variolei? Ar fi dezastru. Cred că mortalitatea ar depăși 60%. De ce? E simplu, gândiți-vă. Dar oare ce se va întâmpla dacă ar apărea un virus gripal total nou peste ceva vreme de la mega-vaccinare în masă. Sau, mai rău, ce s-ar întâmpla dacă s-ar întâmpla ceva cu vaccinurile pe care populația trebuie să și le facă periodic?

Sau oare asta se dorește? O dependență totală de un vaccin care-ți garantează că trăiești. Fără un sistem imunitar nespecific – antrenat încă din fragedă copilărie – șansele să reziști în fața unei răceli banale sunt zero. Și dacă, exact ca în cazul vaccinului covid, vaccinații devin purtători și răspânditori ai virusului, iată cum poți fi condamnat la moarte pentru vina de a fi călcat strâmb. Doar ți se interzice accesul la vaccin și gata.

Toată deducția pe care am făcut-o în articolul de față e una bazată strict pe logică. Și pe elemente palpabile pe care le-am văzut de-a lungul timpului. Nu vă cer să credeți, ci doar să gândiți cu propriul cap.

Autor: Dan Diaconu

Sursa: https://trenduri.blogspot.com/

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Unde apare fatalitatea în cazul virusurilor gripale? La bătrânii aflați în stadii terminale. Nu vreau să mă înțelegeți greșit, dar pe acei oameni nu-i întorci de la groapă. Asta e evoluția omului!

    O simpla intrebare dle Diaconu : daca v-ati numara in grupa respectiva de risc tot asa de lejerache ati gandi?!?
    P.S. Dvs. aveti bunici , parinti , unchi , samd in grupa respectiva de risc?!?

  • Dan Diaconu, sincere felicitari. Sintem alaturi de tine si al tuturor asemenea tie. Inca o data, multumiri.