Analize și opinii

COMPLOTUL STATULUI MAFIOT

Daca e real, e grav! Doi procurori din CSM vor sa declanseze joi in CSM operatiunea de revocare din functie a doi judecatori de prestigiu care lupta impotriva abuzurilor. Scopul actiunii este pastrarea de catre Sistemul ocult care a condus Romania a controlului asupra celei mai importante institutii din Justitie. Actiunea in forta poate duce la declansarea unei revolte in randul judecatorilor.



Lumeajustitiei.ro a intrat in posesia unor informatii care, daca se dovedesc a fi adevarate, pot demonstra ca Sistemul ocult care a condus ani de zile Romania incearca sa-si pastreze parghiile pentru a controla institutiile de la varful Justitiei. Surse avizate au declarat pentru Lumeajustitiei.ro ca in Consiliul Superior al Magistraturii se pregateste o revolta a procurorilor impotriva judecatorilor care militeaza pentru schimbarea practicilor din CSM si insanatosirea Justitiei. Si nu orice fel de revolta, ci o executie impotriva a doi judecatori care lupta impotriva abuzurilor.

Astfel, din informatiile pe care le detinem, joi 15 iunie 2017, se va cere intrunirea Plenului CSM, sedinta care nu este programata, in vederea propunerii revocarii a doi dintre cei mai cunoscuti judecatori din actualul Consiliu.

Incredibil, potrivit surselor noastre, propunerea de revocare a celor doi judecatori va veni din partea a doi procurori, la fel de cunoscuti.

Motivul publicarii acestei informatii obtinute pe surse din interiorul CSM este dat de gravitatea demersului care s-ar pregati, dar care speram sa nu aiba loc. In caz contrar, o astfel de actiune ar putea provoca o revolta printre judecatori si nu numai.

Vom reveni cu amanunte!

Autor: Elena Dumitrache

Sursa: Lumea Justitiei

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • “A venit vacanta, cu trenul din Franta!!!!!!!!
    Hai copii la joc, cartile pe foc”

    Fraternitate, Egalitate, Libertate, Bune Practici, Insanatosire Grabnica pt JUSTITIE!
    Pune “cineva” o vorba buna, un gand bun plin de lumina si iubire divina pt al nostru CSM?!