Analize și opinii

Cătălin Amieroaie: „Mâhnit și vizibil rușinat, i-a răspuns că nu poate să o opereze deocamdată, să mai aștepte încă puțin.”

Soacră-mea are dureri groaznice din cauza pietrelor de la colecist, și asta de mai bine de o lună. Ia un pumn de pastile pe zi ca să poată suporta suferința.
Și-a făcut un test cooviid, că altfel nu o baga nimeni în seamă și am fost cu ea la medic, un om cu inimă mare, iar acesta, mâhnit și vizibil rușinat, i-a răspuns că nu poate să o opereze deocamdată, să mai aștepte încă puțin.
Tot asta i-a spus și acum aproape două săptămâni…
Medicul nu poate să își facă treaba din cauza ordinului lui Arafat, care a cerut să fie amânate intervențiile chirurgicale…și s-au strâns foarte mulți pacienți.
Un om care a muncit mai bine de 40 de ani și care a cotizat cu vârf și îndesat la CAS este dat la o parte ca o cârpă murdară.
Un om nu poate beneficia de îngrijirile medicale pentru care a plătit o viață întreagă și de care are atâta nevoie acum.
Și într-o situație asemănătoare sunt zeci de mii de români, care își îneacă suferința în tăcere. Sunt convins de asta!
Același Arafat, o jigodie, un om fară inimă și fără scrupule, vrea prioritate maximă pentru avorturile la cerere…cică astea nu pot suporta niciun un pic de amânare.
Pentru avort nu ai nevoie de test cooviid, nu ai nevoie de v.ac.cin sau de vreun certificat verde, e considerat intevenție medicală de maximă urgență.