Analize și opinii

„Cam de câte indicii mai ai nevoie să înțelegi că nu mai trăiești într-o democrație, ci într-o dictatură și că e cazul să te deștepți naibii odată, băi române, și să pui mâna pe ghioagă?”

De la muïe, fasciștii au ajuns la rangă, însă tot ei spun că ceilalți sunt mârlani, spălați pe creier, dobitoace știrbe, subspecii. Probabil scuza lor e că erau niște educați, niște finuți, niște academicieni și conferențiari doctori până când gazele de la 10 august le-au schimbat ADN-ul.
Când politica si administrația au ajuns să se facă în 2021 cu muïa și cu ranga sub #nuluamprizonieri și când în gura lui Caramitru se uită și cine nu vrea, să mai ai pretenția unui dialog civilizat sau să mai crezi că prin vot schimbi ceva în loc să te înarmezi odată cu bâte, furci și molotoave e prostie pură. Când parlamentul e doar de formă, opoziția nu există, societatea din civilă a devenit servilă, presa organ de represiune și de propagandă, președintele despotic, guvernul incompetent, fascistoid și zbir cu contribuabilii de rând, toate astea pe fondul unui capitalism sălbatic, nereglementat și al unui trai nedrept și nedemn dictat de servicii timp de trei decenii, la care s-a mai adăugat și pandemia, dar doar pentru căței, care a evidențiat si mai mult pe toate de mai sus, cam de câte indicii mai ai nevoie să înțelegi că nu mai trăiești într-o democrație, ci într-o dictatură și că e cazul să te deștepți naibii odată, băi române, și să pui mâna pe ghioagă?
Dacă tot nu pricepi, atunci pune-ți-o pe cruce ca s-o lași cu limbă de moarte copiilor: “Din cauza Netflixului, a lui Cîțu și a unei gripe botoxate pe steroizi m-am căcat pe mine și pe viitorul vostru.”

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • …”romanului” de azi poti sa-i si desenezi, sa-i fluturi un tramvai rosu, ca tot nu pricepe… ”integrat” si ”aderat” isi potoleste ”foamea” cu spaima de a nu fi acceptat in Spatiul Schengen ori de a nu primi in veci viza pentru State… ORICE altceva NU este luat in calcul… acestor doua ”obiective” li se subordoneaza TOT si TOATE… de la independenta nationala pina la cea personala… de la demnitate si luciditate pina la viitorul personal si al copiilor… ca sa fie sigur ca nu va ”gresi”, romanul de azi si-a ars ori facut surcele ghioaga din ograda… pai ce? sintem ”la 1907”? traim in mileniul III… protestam ”aprig” si ”virulent” pe social media… nu ajunge?

  • E clar ca doctorii astia ai Satanei, si mai general, Iudele clasei politice dambovitene au declarat, in aceste zile, razboi total poporului roman! Doar ca, acest razboi n-au cum sa-l castige!