Analize și opinii

Cacoveanu Adrian: „Oricine ai fi, tu nu ai voie să te atingi medical de pacient fără acordul lui.”

Eu, medic, băiat educat, finuț, cu jurământ Hipocratic, școală de medicină, 2 ani să intru, 6 ani facultatea, 1 an stagiatura, 2 ani SMURD, 7 ani rezidențiatul în chirurgie cardiovasculară, 6 ani doctoratul în infecțiile nosocomiale după operația pe inimă și vasele de sânge (artere și vene), 5 ani primariatul, brevete de invenție, capitole de tratat pe tema infecțiilor nosocomiale și numeroase articole, peste 10 mii de operații în care am ajutat și 6 mii operați efectuate pe cont propriu, stagiu la Lundt în Suedia la clinica de chirurgie cardiacă și toracică și peste 500 mii de consultații și tratamente, peste 10 mii ecografii Doppler vasculare și peste un miliard de injecții mezoterapeutice, inserții de catetere venioase și camere de perfuzie, sau puncte de acupunctură, știu ce are voie și ce nu are voie un medic, asistent medical, infirmier, brancardier sau șofer, paznic, felcer, jăndar, milițian!
Băi, dacă omul nu vrea, poți fi tu laureatul premiului Nobel pe medicină, președintele Americii de Nord sau de Sud, oricine ai fi, tu nu ai voie să te atingi medical de pacient fără acordul lui. De ar fi pacientul plin de păduchi, nu ai voie să-l despăduchezi, tai unghile, speli, razi în cap, bărbierești, speli la cur de căcatul în care este, nu ai voie să-i faci nimic, fără acordul lui!
Cum îți permiți măi să scanezi un medic la intrarea în banca unde i-ai blocat conturile și posibilitatea de a se folosi de banii depuși acolo?
Câte parabole din astea trebuie să folosesc pentru a sublinia ilegalitatea măsurilor și maI ALES ILEGALITATEA AUTOMĂSURILOR IMPLEMENTATE ILEGAL DE TOȚI PATRONII care abuzează de pandemie ca să ce? Șicaneze clienții că ei, angajați ai firmelor străine, fac abuz de funcție și își bat joc de angajați și clienți!
Deocamdată am schimbat sediul.
Există și posibilitatea să aleg o bancă dinafară, care să nu mă umilească cu un bou care mă pune să întind mâna la scanare termică, act medical ilegal!