Analize și opinii

Bogdan Alexandru Duca: „Voi ați remarcat că nimeni nu discută despre efectele pozitive din punct de vedere medical ale vaccinului?”

Voi ați remarcat că nimeni nu discută despre efectele pozitive din punct de vedere medical ale vaccinului?
E drept, după ce s-a văzut că vaccinul nu împiedică îmbolnăvirea, nu împiedică transmiterea și nici măcar nu împiedică decesul din cauză de covid, conceptul de ”imunizare” asociat vaccinului a devenit doar o glumă bună.
Mai vezi câte unul paradit de covid după vaccin încercând să se consoleze că dacă nu se vaccina, ar fi fost pretext de colivă. Dar nici propaganda nu se riscă să promoveze așa ceva 🙂
Vaccinul nu mai este promovat pentru rațiuni medicale ci pentru rațiuni sociale.
Trebuie să ne vaccinăm, ni se spune, pentru ca corporațiile și statul să ne lase să avem pe mai departe joburi, să putem să ne bucurăm de drepturile și libertățile care, până mai ieri erau garantate de Constituție.
Chiar și cei care se vaccinează o fac pentru că altfel riscă șomajul și izolarea socială, impusă cinic pervers de autorități și corporații.
Covidul? Dă-l în mă-sa! După un an și 2 luni am învățat toți că e o gripă ce în 10 la sută din cazuri poate fi mai nasoală. Și cu ceva atenție la sistemul imunitar și la sănătatea noastră, riscul e mic.